Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Som en del af Skandinaviens førende leverandør af tekniske totalløsninger oplever vores medarbejdere en konstant positiv udvikling, høje ambitioner og en markant sans for teamwork. Vi skaber sammen levende og velfungerende bygninger. Men vi bygger ikke bare i højden, vi bygger også med hjertet.

I løbet af mine 16 aktive år i GK kan jeg med stolthed sige, at jeg stadig udvikler mig hver dag. I en spændende og højaktuel branche arbejder vi med et enormt fokus på fremtiden for at gøre både kunder og kolleger tilfredse og glade hver dag.


Lucien, avdelingsleder
 

Et arbejdsklima, der gør en forskel

Vores nøgleord inkluderende, nysgerrig og ansvarlig har skabt et fælles fundament for os at stå på. Vi står for et arbejdsklima, der repræsenterer mangfoldighed og respekt, og hvor vores nysgerrighed fører os til innovative løsninger og ansvarlige handlinger. Hvordan når vi vores mål? Svaret er enkelt – det gør vi sammen.

– Mit hold føles som en familie! Det sociale er meget vigtigt for mig, og jeg kan mærke, at vi arbejder bedre sammen, når det sociale prioriteres i virksomheden. Det er sjovt at gå på arbejde hver dag, og det skyldes de gode kollegaer, jeg møder hver dag og drager ud på opgaver med, siger Silje Katrine Høva Johansen, service VVS-montør.

Vi tror på holdet før jeget. At vi sammen opnår de bedste resultater. Selvom vi arbejder med forskellige opgaver, har vi brug for hinanden til at komme i mål. Når det er sagt, så arbejder vi også på at skabe de bedste forudsætninger for, at vores medarbejdere kan føle sig stolte over og motiverede til at arbejde i GK.

Sig hej til Joakim!

Joakim arbejder som Key Account Manager hos GK og startede tilbage i september 2019.

Sig hej til Joakim!

Joakim arbejder som Key Account Manager hos GK og startede tilbage i september 2019.

Hvor dine handlinger tæller

Med håbet om at finde en arbejdsplads, der kunne udvikle ham, tog Thomas Lavold hul på sin karriere hos GK. Thomas startede som projekt­ingeniør i 2016, og i dag er beslutningen om at starte i GK et karrierevalg, han ikke har fortrudt et sekund.

– Jeg startede som projekt­ingeniør i 2016. Efter nogle år åbnede muligheden sig for mig at blive afdelingsleder, en ærefuld titel, som jeg ikke følte mig klar til at påtage mig med det samme. Da jeg til sidst følte mig klar til at påtage mig ansvaret, takkede jeg ja - og med resten af teamet i ryggen følte jeg mig tryg i beslutningen. Sådan blev det, siger Thomas.

Udviklingsmulighederne hos GK er store, og det samme er vores visioner. Vi vil gøre en reel forskel. Derfor er det ikke tanken, der tæller, men handlingerne. På verdensplan står byggebranchen for 40 procent af energiforbruget og udledningen af ​drivhusgasser. Men vores branche er også en del af løsningen, når vi ser fremad. Med ny teknologi, vedvarende energi og et klart mål om større bæredygtighed skaber vi en bedre verden til dig og til den næste generation.

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbejder i GK bidrager du til at gøre en forskel. Se jobmulighederne hos os.

Se vores ledige stillinger

Hvorfor GK?

GK er en arbejdsplads for dig, der gerne vil føle tryghed, fællesskab og glæde. For selvom vi er en meget stor organisation, så drager vi omsorg for hver enkelt medarbejder. Både i og efter arbejdstiden. Vi tror på, at den holdånd, der gennemsyrer hele virksomheden, er en vigtig årsag til, at vi er førende i vores branche. Udviklingsmulighederne og hjælpsomheden. Arbejdskulturen og bæredygtighedstankegangen.

Det, vi gør, er måske ikke altid så synligt, men vi skaber en bedre verden indefra. For vores kunder, for medarbejderne og samfundet.

Vi bygger bæredygtige samfund til næste generation. Vi er Team GK – vores handlinger tæller.

Lige så snart du har en udfordring med en arbejdsopgave, giver en i teamet altid en hånd med.
EB_Bli bedre kjent med Katrine

Katrine

Lærling

Der er en inkluderende atmosfære, som jeg sætter stor pris på. Du føler dig som en del af holdet.
EB_Bli bedre kjent med Saleh

Saleh

BAS/Arbejdsleder

Velkommen til en utrolig hyggelig arbejdsplads, hvor der bliver taget godt hånd om dig, og hvor du hurtigt får ansvar.
EB_Bli bedre kjent med Margrete

Margrete

Prosjektingeniør

Jeg tror, at det her med at hjælpe hinanden som kolleger skinner igennem i alle de projekter, vi laver.
Kim Kruse Hallengreen

Kim

Regionschefen/PMO

Kombinationen af at vokse personligt og samtidig dele ud af sine erfaringer for at skabe en positiv udvikling hos andre føles virkelig tiltalende for mig.
EB_Bli bedre kjent med Lucien

Lucien

Afdelingsleder