Hvorfor blive lærling i GK?

Som en del af Team GK får lærlinge og nyuddannede faglærte varierede opgaver og gode muligheder for egen udvikling.

I GK får du oplæring fra nogle af branchens dygtigste fagfolk. Din udvikling er vigtig for os, og du vil få varierede opgaver og gode muligheder for egen udvikling.

I GK har vi et generationsperspektiv. Vi har været et familieselskab siden starten som en lille ventilationsvirksomhed i 1964 – og det skal vi blive ved med at være. Lærlinge og nye håndværkere er fundamentet for næste generation GK, og som lærling i GK skal du opleve en tryggere og mere udviklende tid som lærling end noget andet sted i vores branche.


 

Vi tilrettelægger et inkluderende og godt arbejdsmiljø

I GK får du venlige og engagerede ledere og kolleger, der ser dig og hjælper dig frem. Du kommer til at arbejde i forreste linje, arbejde med fremtidens løsninger og lære af erfarne folk inden for dit fag. Du bliver en del af et arbejdsmiljø, der er trygt og præget af godt samarbejde.
 

Din udvikling er vigtig for os

Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team. Som en del af Team GK får lærlinge og nyuddannede faglærte varierede opgaver og gode muligheder for egen udvikling.

Vi går foran i branchen og har udviklet et lærlingeprogram, der sørger for, at læretiden er tryg for både lærling og instruktør – og at du i den sidste fase af læretiden har fået de kompetencer og den viden, du har brug for.

GK har som mål, at lærlinge bliver fastansat efter endt læretid.

Læs også:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Arbejdsmiljø
Læs mere

 

Lær af de bedste

Vores faglige ledere og instruktører har gennemført kurser, før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på, at den vejleder, du får, er kompetent inden for lærlinges rettigheder og pligter i læretiden.
 

Læs også:

Signe Demant - ventilationslærling hos GK.
GK sætter skarpt på at fremme diversitet og inklusion
Læs mere

Har du spørgsmål?

Du er ikke alene om at have spørgsmål til, hvordan det er at være lærling, hvad man får i løn, om det er let at få fastansættelse efter læretiden – eller andet! Her er vores oftest stillede spørgsmål om, hvordan det er at være lærling i GK:

Hvad skal min ansøgning indeholde?

Skriv en kort tekst om din motivation. Det vigtigste for os er, hvem du er som person, og hvad du vil med dit job. Vedlæg også udtalelser fra din skole og eventuelt et CV, hvis du har relevante erfaringer fra andre jobs.

Hvorfor skal jeg være lærling i GK?

Fordi du lærer af de bedste fagfolk i branchen. Fordi du bliver en del af et team, der er optaget af, om du lykkes og trives. Fordi du bliver en del af en virksomhed med fokus på næste generations medarbejdere, teknologi, som tager sit samfundsansvar alvorligt.

Hvad er lønnen?

Som første, anden og tredje års lærling får du løn i.h.t overenskomsten for det fag, som du er beskæftiget i. Som voksenlærling (over 25 år) for du mindstelønnen.

Kan jeg arbejde som lærling i mit nærområde?

Langt de fleste af vores lokalkontorer antager lærlinge. Når ansøgningsprocessen hos GK er aktiv, ser du en oversigt over, hvilke steder du kan komme i lære hos GK.

I hvilke fag tager I lærlinge ind?

Vi tager lærlinge inden for rør, ventilation, bygge- og anlægsteknik samt køling og varme.

Får jeg arbejdstøj, eller skal jeg købe selv?

Du får dækket alt det udstyr, du skal bruge for at arbejde godt og trygt.  Det omfatter blandt andet tøj, sko og værktøj.

Lærling i GK

Hør hvad Signe og Adam synes om GK

Signe Demant og Adam El Boumlali er glade for at være lærlinge hos GK, hvor de kommer godt rundt om alle opgaver. De værdsætter det gode miljø, hvor der er stor åbenhed og plads til alle - her findes ingen ”dumme spørgsmål”. Samtidig er det en rar fornemmelse som lærling at være med til at gøre noget godt for klimaet.

Thumbnail_Signe-Demant-og-Adam-El-Boumlali_lærlinger_GK-Danmark

Vil du være en del af Team GK?

Hos os skal du arbejde med at få bygninger til at leve og fungere. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team. Lær os bedre at kende og se vores ledige stillinger.

Se vores ledige stillinger
EB-Team GK i Sverige