Helten i felten frem for alt!

Vil du være en del af et hold, hvor dit håndværk tæller, og du får faglige udfordringer, der udvikler dig? Så er Team GK næste skridt for dig.

I GK strækker vi os langt for at udvikle, bygge og drifte eksisterende og fremtidens løsninger. Vi arbejder med store entrepriseprojekter og er den foretrukne servicepartner for vores kunder.

Vil du være en del af et unikt miljø, opleve faglige udfordringer og arbejde med innovative og bæredygtige opgaver, der udvikler dig, kan vi tilbyde mange muligheder.

Vi bruger vores engagement og nysgerrighed til at udfordre og se ting fra et nyt perspektiv. Sammen tager vi ansvar, skaber forandring og udvikler en inkluderende arbejdsplads, hvor alle har plads og mulighed for at udvikle sig.


Læs også:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Arbejdsmiljø
Læs mere

 

Dine muligheder i GK

Vi søger ambitiøse, nysgerrige og handlekraftige rørlæggere, serviceteknikere og fagfolk på alle niveauer. Hvad enten du er en erfaren håndværker, faglært, teamleder, produktionsleder eller har anden relevant erfaring.

I GK baner vi vej for din udvikling. Du kan for eksempel specialisere dig inden for projektledelse, ledelse eller projektudvikling, eller du kan fordybe dig i dit fag og blive fagspecialist. Det er mange muligheder i GK, og flere af vores ledere har startet karrieren som montør eller tekniker, før de er fortsat i ledersporet.

Vækker det din nysgerrighed, og vil du høre mere om, hvad vi gør, og hvordan det er at være en del af Team GK? Så opfordrer vi dig til at kontakte os og få en snak eller sende os dit CV.
 

Bliv en del af Team GK

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, der spiller sammen på tværs af fagområder. Du får gode kolleger og ledere, der støtter dig, tager hånd om dig og baner vej for, at du først og fremmest kan være i felten. I GK er der højt til loftet, og du er tæt på der, hvor det hele sker, og hvor der tages beslutninger. Din viden, erfaring og udvikling er vigtig for os, for kunden og for samfundet.

I GK bliver du en del af et velfungerende hold, der samarbejder effektivt og trives. Vi ønsker et inkluderende og godt arbejdsmiljø i overensstemmelse med vores værdier – inkluderende, nysgerrig og ansvarlig. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

Vi søger:
  • Rørlæggere
  • Kølemontører
  • Ventilationsteknikere
  • Automationsteknikere/CTS-tekniker
  • Serviceteknikere
  • Teamledere
  • Produktionsledere
  • Fageksperter

Teknikerdagen: netværk og videndeling

På den årlige teknikerdag er alle medarbejdernes kompetencer i spil, og der er mulighed for at udveksle viden og faglighed på kryds og tværs af virksomheden. Dagen handler ikke kun om faglighed, men også om at skabe den særlige holdånd, vi har i vores virksomhed. Det styrker både viden, motivation og arbejdsglæde. Endelig handler dagen om at binde afdelingerne i de forskellige dele af Danmark sammen. Så vi bliver ét GK.

Thumbnail_Teknikerdagen_GK_Danmark

Job i GK

Vil du være en del af Team GK?

Hos os skal du arbejde med at få bygninger til at leve og fungere. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team. Lær os bedre at kende og se vores ledige stillinger.

Se vores ledige stillinger
EB-Team GK i Sverige