Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

5. januar, 2022

Den grønne omstilling kommer ikke af sig selv, men skal ind i hele værdikæden -lige fra projektering til drift. Det krav bliver i stigende grad stillet fra alle sider.

15. december, 2021

Vi vil skubbe til den grønne omstilling i bygge- og anlægsbranchen. Derfor har vi i Q4 2021 taget initiativ til et såkaldt Bæredygtighedssprint. Til SPRINT 2 om upcycling af materialer fik vi indsigt i upcycling på strategisk, taktisk og operationelt niveau af Kim Kappel, Anders Lendager og Kim Hausgaard.

16. november, 2021

– I dag er social bæredygtighed med til at styrke konkurrenceevnen og helt afgørende for at vinde kampen om talenterne i fremtiden. Sammenlignet med tidligere generationer går unge i dag nemlig mere op i, at deres arbejde skal være meningsfuldt og bæredygtigt og ikke bare give et økonomisk afkast.

15. november, 2021

GK's driftsindtægter efter årets ni første måneder er 4,2 mia. NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 65 mio. NOK. Organisationstilpasninger i Norge, omstilling i Sverige og en fortsat positiv udvikling i Danmark lægger et solidt grundlag for fremtidig vækst og forbedret rentabilitet i koncernen.

11. november, 2021

Sturla Magnus (50) er valgt ind som nyt medlem af koncernbestyrelsen i GK Gruppen. Magnus er koncerndirektør i Aker Solutions med ansvar for nybyggeri til olie- og gasindustrien globalt samt til værfter og anlæg. Han har omfattende erfaring og kompetence fra projektbaserede virksomheder.

20. oktober, 2021

Rune Kristensen er ny mand på posten som projektchef i PMO-afdelingen hos GK Danmark. Med solid erfaring i projektstyring fra Kemp & Lauritzen skal han sikre optimalt samarbejde mellem fagområderne, så entreprenøren udvikler sig til en af de helt store spillere på markedet inden for totalentrepriser.

28. september, 2021

Med mottoet "alle kan bidrage" er Ole-Jonny en ægte pådriver. Sammen med VVS-leverandøren Brødrene Dahl har han sørget for et betydeligt mindre klimaaftryk fra rørinstallationerne på den nye Sophie Radich skole i Lillestrøm.

31. august, 2021

Koncernomsætningen i nordiske GK Gruppen landede i første halvår på lige over 2 mia. DKK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 38 mio. DKK. Den danske del af koncernen er on track med budgettet, og direktøren forventer et bedre resultat end sidste år.

9. august, 2021

De fleste datasystemer er nu oppe efter dataangrebet i juli, og GK er i normal drift.

17. juli, 2021

Jimmi Beyer Gerlach hedder den nye mand på posten som GK Danmarks servicechef for ventilationsafdelingen på Sjælland. Han får ansvaret for at fortsætte og udbygge teknikentreprenørens udvikling i Øst med særligt fokus på energi og bæredygtighed.

7. juli, 2021

GK har netop afleveret sin bæredygtighedsrapport for 2020. Ambitionen er at halvere egen udledning inden 2030, og at halvdelen af kundeporteføljen skal være klimaneutral inden 2035.

25. maj, 2021

Alt for få kvinder vælger uddannelse og job i installations branchen, som der af er en meget mandsdomineret verden. Dét skal der laves om på, mener vi hos GK Danmark – derfor glæder vi os over at kunne byde velkommen til vores første kvindelige ventilationslærling Signe Demant.

1 2 3 4
1 2 3 4