Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

4. september, 2023

Bård Wæhle (50) er fra den 1. september ny koncerndirektør for finans (CFO) i GK og får overordnet ansvar for koncernens økonomi- og finansfunktion.

31. august, 2023

GK kan efter første halvår fremvise øget omsætning og rekordhøj ordretilgang på trods af, at det skandinaviske marked viser tegn på en opbremsning. God balance mellem entreprise- og servicevirksomheden samt en sund ordrereserve giver et robust fundament fremadrettet.

12. maj, 2023

Fortsat højt aktivitetsniveau gav vækst i omsætningen og øget resultatmargin for GK-koncernen i første kvartal. Solid ordretilgang giver en rekordhøj ordrereserve på et skandinavisk marked, der fortsat er præget af usikkerhed. GK i Danmark oplever øgt omsætning og forbedret indtjening.

9. maj, 2023

GK styrker koncernbestyrelsen, hvad angår både erfaring og kompetencer, med to nye, eksterne bestyrelsesmedlemmer samt med næste generation af ejere. Jill Akselsen, Finn Ivar Marum, Elizabeth Karlsen og Christopher Karlsen er alle valgt ind som nye bestyrelsesmedlemmer i GK Gruppen.

28. april, 2023

GK fremlægger i dag sin års- og bæredygtighedsrapport for 2022. Forbedret toplinje, en sund ordrereserve og integration af bæredygtighedshensyn i alle dele af virksomheden viser, at GK's strategi har en klar retning og lægger et robust fundament for den videre vækst.

8. marts, 2023

Bygge og anlæg er en af sektorerne med den laveste kvindeandel. Hvorfor er det sådan?

25. februar, 2023

I februar fejrer ventilationstekniker Kurt Vagn Jensen 25 års-jubilæum. Nøjagtig som GK i Danmark begyndte Kurts karriere også i Odense. Senere fulgte han med til GKs nye tyngdepunkt i hovedstaden, hvor han med fokus på høj kvalitet, teamånd og god kundeservice er værdsat hos både kolleger og kunder.

21. februar, 2023

Med ventilationslærlingen Signe Demant har GK fået sin første kvindelige ambassadør i projektet Boss Ladies. Formålet er at få flere piger og kvinder til at vælge teknisk orienterede fag og dermed sikre en højere grad af ligestilling i branchen.

14. februar, 2023

Med overtagelse af Airmasters danske serviceforretning fortsætter GK Danmark en ambitiøs vækststrategi på servicemarkedet. Strategisk match er baggrunden for alliancen, der skal styrke og vækste GK’s serviceforretning og samtidig sikre Airmasters kunder effektiv service og merværdi via tværfaglig rådgivning og indsatser.

18. januar, 2023

Med visionen om at være et klimaforbillede er bæredygtighed i fokus hos GK, og nu skal en ny app minimere spild af overskudsmaterialer og dermed styrke den grønne omstilling. Alt overskud skal lagres i appen, hvilket vil bidrage til, at der i fremtiden er større genanvendelsesmuligheder internt og på sigt også eksternt.

19. november, 2022

I dag, 19. november, er det mændenes internationale kampdag. Vi i GK mener, at denne dag er værd at fejre – og en god mulighed for at belyse emner, der er særligt relevante for mænd.

10. november, 2022

GK Gruppen havde pr. 3. kvartal samlede driftsindtægter på 4,27 mia. NOK. Fokus på energieffektive løsninger sikrer stabil toplinje i GK's danske virksomhed.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6