Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

26. juli, 2021

Den 17. juli blev et computerangreb mod GK konstateret. Angrebet er blevet identificeret som en ransomware-virus og er nu stoppet. Arbejdet med at gendanne berørte datafiler og -systemer er godt i gang. Vores data er blevet stjålet, og der er fremsat et løsesumskrav mod GK.

21. juli, 2021

Der arbejdes på at kortlægge omfanget af angrebet, og hvilken skade det har gjort. GK modtager bistand fra eksterne eksperter i dette arbejde.

7. juli, 2021

GK har netop afleveret sin bæredygtighedsrapport for 2020. Ambitionen er at halvere egen udledning inden 2030, og at halvdelen af kundeporteføljen skal være klimaneutral inden 2035.

25. maj, 2021

Alt for få kvinder vælger uddannelse og job i installations branchen, som der af er en meget mandsdomineret verden. Dét skal der laves om på, mener vi hos GK Danmark – derfor glæder vi os over at kunne byde velkommen til vores første kvindelige ventilationslærling Signe Demant.

19. maj, 2021

Driftsindtægterne i GK Gruppen landede i 1. kvartal af 2021 på 1,42 milliarder NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 20 millioner NOK. Resultatet er positivt, til trods for at toplinjen påvirkes af coronarestriktioner og et noget afventende marked, men mindskede udgifter og god drift sikrer rentabiliteten.

25. marts, 2021

Med overtagelse af den primære del af Dantherms danske serviceforretning indleder GK Danmark A/S en ambitiøs vækststrategi på servicemarkedet. Strategisk match og fokus på virksomhedernes kerneforretninger er baggrunden for alliancen, der skal styrke og vækste GK’s serviceforretning og herigennem sikre Dantherms kunder hurtig og effektiv service.

Presserum

Ønsker du at modtage nyheder fra GK? Så kan du abonnere på pressemeddelelser via vores presserum hos MyPressWire.

12. marts, 2021

GK har underskrevet en aftale om at blive en del af Skift – et norsk klimainitiativ drevet af erhvervslivet, der har til formål at fungere som pådriver for, at Norge når sine klimamål inden 2030.

4. marts, 2021

GK har vundet en rekordstor kontrakt på bygningsautomatik til det nye regeringskvarter i Oslo.

18. februar, 2021

Driftsindtægterne i GK Gruppen landede i 2020 på 6,13 milliarder NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 158 millioner NOK. En stabil underliggende drift og øget rentabilitet gav resultatet et betydeligt positivt løft sammenlignet med 2019.

21. januar, 2021

Der ligger en tydelig bæredygtighedsambition bag fornyelsen af GK's visuelle udtryk. Nyt logo og en opdatering af den grafiske profil skal positionere virksomheden som et klimaforbillede og en drivkraft for, at byggebranchen skal tage sin del af ansvaret for den grønne omstilling

21. december, 2020

Kim Kruse Hallengreen er netop hentet til den voksende teknikentreprenør GK. Her skal han stå i spidsen for at udbygge den tværfaglige entreprise-enhed, der er etableret for at bringe GK’s erfaringer med tværfaglige projekter i spil på de helt store projekter.

26. november, 2020

Heidrun R. Marstein (47) bliver ny koncerndirektør for HR i GK Gruppen og får det samlede ansvar for strategisk HR i GK's samlede virksomhed i Danmark, Norge og Sverige. Hun tiltræder stillingen den 15. februar 2021.

1 2 3
1 2 3