Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

19. november, 2022

I dag, 19. november, er det mændenes internationale kampdag. Vi i GK mener, at denne dag er værd at fejre – og en god mulighed for at belyse emner, der er særligt relevante for mænd.

10. november, 2022

GK Gruppen havde pr. 3. kvartal samlede driftsindtægter på 4,27 mia. NOK. Fokus på energieffektive løsninger sikrer stabil toplinje i GK's danske virksomhed.

9. november, 2022

Det haster med at reducere udledningen af drivhusgasser i et tempo, der kan realisere 1,5-gradersmålet. Derfor har GK tilsluttet sig Science Based Targets-initiativet (SBTi). Det betyder, at koncernen forpligter sig til at sætte klimamål, der er videnskabeligt baserede og godkendt af SBTi.

5. oktober, 2022

GK har været stolt over at støtte for Røde Kors’ humanitære arbejde gennem mange år, og samarbejdsaftalen er nu forlænget frem til 2024.

29. september, 2022

Energieffektivitet står højt på dagsordenen og er en vigtig del af løsningen på klimakrisen. Verden har brug for mere og mere energi. Skal vi imødekomme dette energibehov, må vi stoppe spild af energi i bygninger. GK vil bidrage til indsatsen for energieffektivisering.

15. september, 2022

GK Danmark er blandt seks udvalgte virksomheder fra byggebranchen, der har været med i et projektforløb hos Contech Lab, der skal tilgængeliggøre skræddersyede IT-systemer for byggeriet. Sammen med tech-iværksætter Jacob Bøtter har vi udviklet applikationer med ’No-Code’-værktøjer

31. august, 2022

GK havde 2,9 mia. NOK i samlede driftsindtægter i første halvår af 2022 med en EBITDA på 25 mio. NOK. Den underliggende drift er stabil, og ordrereserven er sund. Behovet for energiomstilling giver mange muligheder for koncernen fremover.

28. juni, 2022

Med etableringen af en ny serviceafdeling inden for VVS fortsætter GK Danmark A/S sin strategi med at udbygge sin serviceforretning. Sune Kristiansen er ny chef for den selvstændige afdeling, der skal bidrage til at dække den efterspørgsel på rådgivning og service inden for VVS, som GK oplever.

7. juni, 2022

I installationsvirksomheden GKs afdeling i Slagelse har man skiftet printere og papir ud med computere og iPads. Det letter kommunikationen mellem projektledere og montører – og har en bæredygtig sidegevinst.

31. maj, 2022

Ronny Lindås (49) er ansat som ny IT-direktør i GK Gruppen med overordnet ansvar for GK's IT-funktioner på tværs af koncernen.

30. maj, 2022

OK Energiteknik A/S har pr. 1. april 2022 solgt sin ventilationsafdeling til GK Danmark. Dermed overtager GK Danmark kundeaftalerne på service af ventilationsanlæg. Medarbejderne, som til dato har serviceret ventilationsanlæg for OK, overgår ligeledes til GK Danmark. 

19. maj, 2022

Hildegunn Naas-Bibow (50) er valgt ind som nyt medlem af koncernbestyrelsen i GK Gruppen. Hun tilfører en meget omfattende fagkompetence knyttet til strategi, organisation, forandring og kultur.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6