Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

12. marts, 2021

GK har underskrevet en aftale om at blive en del af Skift – et norsk klimainitiativ drevet af erhvervslivet, der har til formål at fungere som pådriver for, at Norge når sine klimamål inden 2030.

4. marts, 2021

GK har vundet en rekordstor kontrakt på bygningsautomatik til det nye regeringskvarter i Oslo.

21. januar, 2021

Der ligger en tydelig bæredygtighedsambition bag fornyelsen af GK's visuelle udtryk. Nyt logo og en opdatering af den grafiske profil skal positionere virksomheden som et klimaforbillede og en drivkraft for, at byggebranchen skal tage sin del af ansvaret for den grønne omstilling

26. november, 2020

Heidrun R. Marstein (47) bliver ny koncerndirektør for HR i GK Gruppen og får det samlede ansvar for strategisk HR i GK's samlede virksomhed i Danmark, Norge og Sverige. Hun tiltræder stillingen den 15. februar 2021.

26. oktober, 2020

GK Gruppen havde en omsætning på 4,7 milliarder NOK efter årets tre første kvartaler. Resultatet før afskrivninger (EBITDA) blev 125 millioner NOK. Stabil underliggende drift og øget rentabilitet giver positive resultater.

26. oktober, 2020

GK Gruppen hadde en omsetning på 4,7 milliarder kroner etter årets tre første kvartal. Resultat før avskrivninger (EBITDA) ble på 125 millioner kroner. Stabil underliggende drift og økt lønnsomhet gir positive resultater.

Presserum

Ønsker du at modtage nyheder fra GK? Så kan du abonnere på pressemeddelelser via vores presserum hos MyPressWire.

16. oktober, 2020

Når Statsbygg i Norge skal investere i tung automatik til over 200 ejendomme, er det med avanceret funktionalitet i GK’s skyløsning: GK Cloud.

16. oktober, 2020

Skyteknologi har nå for alvor kommet til eiendomsbransjen, med GK i spissen for teknologiutviklingen. Det kan Bergen kommune spare flere hundre millioner kroner på. I året!

15. september, 2020

GK tager al erfaring og kompetence som totalteknisk entreprenør med sig i planlægningen af en ny industribygning i Tromsø. Gneiskvartalet bliver en bygning som er bæredygtig igennem hele livscyklussen, og som kommunikerer GK’s miljøambitioner.

17. august, 2020

GK Gruppens driftsindtægter i første halvår var på 3,2 mia. NOK, og resultatet før afskrivning (EBITDA) blev på 88 mio. NOK. Indtjeningen vokser sammenlignet med samme periode i fjor.

11. august, 2020

I stedet for "bare" at lave en bæredygtighedsrapport har GK Gruppen valgt at anvende 30 ESG-indikatorer som centrale måleparametre for sin virksomhedsstyring og gøre vejen til en endnu mere bæredygtig virksomhed til sin hovedstrategi

19. juni, 2020

Statsbygg vil drive langt mer bærekraftig og spare betydelige kostnader ved å etablere et felles, sentralt system for byggautomasjon og energioppfølging for sine bygninger. Med GK som ny hovedpartner skal Statsbygg effektivisere, modernisere og forbedre driften av 200 statlige eiendommer.

1 2
1 2