Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

28. juni, 2022

Med etableringen af en ny serviceafdeling inden for VVS fortsætter GK Danmark A/S sin strategi med at udbygge sin serviceforretning. Sune Kristiansen er ny chef for den selvstændige afdeling, der skal bidrage til at dække den efterspørgsel på rådgivning og service inden for VVS, som GK oplever.

7. juni, 2022

I installationsvirksomheden GKs afdeling i Slagelse har man skiftet printere og papir ud med computere og iPads. Det letter kommunikationen mellem projektledere og montører – og har en bæredygtig sidegevinst.

31. maj, 2022

Ronny Lindås (49) er ansat som ny IT-direktør i GK Gruppen med overordnet ansvar for GK's IT-funktioner på tværs af koncernen.

30. maj, 2022

OK Energiteknik A/S har pr. 1. april 2022 solgt sin ventilationsafdeling til GK Danmark. Dermed overtager GK Danmark kundeaftalerne på service af ventilationsanlæg. Medarbejderne, som til dato har serviceret ventilationsanlæg for OK, overgår ligeledes til GK Danmark. 

19. maj, 2022

Hildegunn Naas-Bibow (50) er valgt ind som nyt medlem af koncernbestyrelsen i GK Gruppen. Hun tilfører en meget omfattende fagkompetence knyttet til strategi, organisation, forandring og kultur.

11. maj, 2022

GK ligger godt placeret i forhold til at nå sine bæredygtighedsmål, og nu ansætter koncernen Karina Nilsen (33) som bæredygtighedsansvarlig for at sætte tempoet yderligere i vejret.

29. april, 2022

GK offentliggør i dag sin integrerede års- og bæredygtighedsrapport for 2021. GK's drivhusgasudledning fortsætter nedad, hvilket er helt i tråd med målet om at halvere vores udledning inden 2030. Samtidig er en endnu større del af vores klimaaftryk inkluderet i dette års rapport. Reduktionen af egen udledning skyldes blandt andet overgang til elbiler.

6. april, 2022

Kun de højeste standarder er gode nok for GK Danmark. Derfor tager virksomhedens danske afdeling ofte de første skridt blandt afdelingerne i Norden. Det handler om at nå i mål med ambitionen om en sænkning af den globale temperatur.

4. april, 2022

Den tekniske entreprenør GK øger sin ejerandel, og ejendomsselskabet Stronghold Invest bliver ny strategisk ejer i softwareselskabet Piscada. Kapitalen, der tilføres, skal dels bruges til at udvikle Piscadas proptech-platform og dermed bidrage til en mere effektiv og bæredygtig ejendomsdrift gennem digitalisering og dataanalyse og dels intensivere den internationale ekspansion.

8. marts, 2022

Ny forskning slår fast, at det er helt individuelt, hvilken indetemperatur der gør os produktive – og der er forskel mellem kvinder og mænd. Muligheden for at påvirke er det, der virkelig gør os tilfredse.

18. februar, 2022

GK havde 5,8 mia. NOK i driftsindtægter i 2021. Resultat før afskrivninger (EBITDA) blev 94 mio. NOK. Den underliggende drift er stabil, og ordrereserven er styrket.

16. februar, 2022

Vores kunder og opgaver kræver høj faglighed og service. Derfor tilbyder vi alle ansatte løbende udvikling og uddannelse, ligesom alle nyansatte får en grundig introduktion til GK, vores vision og værdier.

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5