Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

8. marts, 2023

Bygge og anlæg er en af sektorerne med den laveste kvindeandel. Hvorfor er det sådan?

25. februar, 2023

I februar fejrer ventilationstekniker Kurt Vagn Jensen 25 års-jubilæum. Nøjagtig som GK i Danmark begyndte Kurts karriere også i Odense. Senere fulgte han med til GKs nye tyngdepunkt i hovedstaden, hvor han med fokus på høj kvalitet, teamånd og god kundeservice er værdsat hos både kolleger og kunder.

21. februar, 2023

Med ventilationslærlingen Signe Demant har GK fået sin første kvindelige ambassadør i projektet Boss Ladies. Formålet er at få flere piger og kvinder til at vælge teknisk orienterede fag og dermed sikre en højere grad af ligestilling i branchen.

18. januar, 2023

Med visionen om at være et klimaforbillede er bæredygtighed i fokus hos GK, og nu skal en ny app minimere spild af overskudsmaterialer og dermed styrke den grønne omstilling. Alt overskud skal lagres i appen, hvilket vil bidrage til, at der i fremtiden er større genanvendelsesmuligheder internt og på sigt også eksternt.

19. november, 2022

I dag, 19. november, er det mændenes internationale kampdag. Vi i GK mener, at denne dag er værd at fejre – og en god mulighed for at belyse emner, der er særligt relevante for mænd.

10. november, 2022

GK Gruppen havde pr. 3. kvartal samlede driftsindtægter på 4,27 mia. NOK. Fokus på energieffektive løsninger sikrer stabil toplinje i GK's danske virksomhed.

9. november, 2022

Det haster med at reducere udledningen af drivhusgasser i et tempo, der kan realisere 1,5-gradersmålet. Derfor har GK tilsluttet sig Science Based Targets-initiativet (SBTi). Det betyder, at koncernen forpligter sig til at sætte klimamål, der er videnskabeligt baserede og godkendt af SBTi.

5. oktober, 2022

GK har været stolt over at støtte for Røde Kors’ humanitære arbejde gennem mange år, og samarbejdsaftalen er nu forlænget frem til 2024.

29. september, 2022

Energieffektivitet står højt på dagsordenen og er en vigtig del af løsningen på klimakrisen. Verden har brug for mere og mere energi. Skal vi imødekomme dette energibehov, må vi stoppe spild af energi i bygninger. GK vil bidrage til indsatsen for energieffektivisering.

15. september, 2022

GK Danmark er blandt seks udvalgte virksomheder fra byggebranchen, der har været med i et projektforløb hos Contech Lab, der skal tilgængeliggøre skræddersyede IT-systemer for byggeriet. Sammen med tech-iværksætter Jacob Bøtter har vi udviklet applikationer med ’No-Code’-værktøjer

31. august, 2022

GK havde 2,9 mia. NOK i samlede driftsindtægter i første halvår af 2022 med en EBITDA på 25 mio. NOK. Den underliggende drift er stabil, og ordrereserven er sund. Behovet for energiomstilling giver mange muligheder for koncernen fremover.

28. juni, 2022

Med etableringen af en ny serviceafdeling inden for VVS fortsætter GK Danmark A/S sin strategi med at udbygge sin serviceforretning. Sune Kristiansen er ny chef for den selvstændige afdeling, der skal bidrage til at dække den efterspørgsel på rådgivning og service inden for VVS, som GK oplever.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6