Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

8. marts, 2024

Konklusionen er klar: Virksomheder med kvinder præsterer 39 pct. bedre end virksomheder uden. Det viser en undersøgelse af byggebranchen, hvor den danske direktør fra teknikentreprenøren GK Gruppen med afsæt i Kvindernes Internationale Kampdag opstiller mål for at tiltrække flere kvinder til branchen

19. februar, 2024

GK havde en god afslutning på året med rekordhøj aktivitet og god ordreindgang i fjerde kvartal. Det krævende marked fortsætter i hele Skandinavien, men en solid ordrereserve giver stabilitet ind i 2024.

13. februar, 2024

Mindre end et år efter, at GK blev partner i mangfoldighedsnetværket Diversitas, er HR-chefen hos GK, Caroline Kindle, blevet valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

31. januar, 2024

GK har leveret ventilation og VVS til opførelsen af Operaparken - en ny park, der giver området nær Operaen fornyet liv med en artsrig oase på overfladen og en underjordisk p-kælder med væksthus og cafeområde

2. januar, 2024

Reza Ahmadi blev målløs over standarden på bygningerne, da han kom til Iran som niårig. Han kunne ikke lade være med at stirre på de høje glasbygninger, der dominerede horisonten. I dag arbejder han med lignende bygninger i Göteborg. Bygninger, der fik ham til at gøre store øjne som barn. Men vejen derhen har ikke været helt enkel.

2. januar, 2024

Med et barn på vei og en tilrettelagt arbeidsdag hos GK i Otta, viser servicerørlegger Silje Katrina Høva Johansen at det er går fint å stå i et fysisk krevende arbeid i svangerskapet.

7. december, 2023

Med udskiftning af den oprindelige motor i et større ventilationsanlæg opnår Zealand Pharma en energibesparelse på 54 pct og knap 13.000 kWh om året

10. november, 2023

Aktiviteten er stabil, og GK's driftsresultat har udviklet sig positivt i kvartalet. I et mere krævende marked vinder vi både nybygningsprojekter og serviceaftaler, og det giver en sund og balanceret ordrebeholdning for koncernen.

25. oktober, 2023

— Hos GK skal vi arbejde sikkert, eller slet ikke. Vores mål er en arbejdsmiljøkultur, der er tydelig og omsættes til handlinger, så alle kommer sikkert hjem fra arbejdsdagen.

24. oktober, 2023

I den kommende Arbejdsmiljøuge intensiverer GK Gruppen sit fokus på sikkerhedskulturen i Norden. Med særligt fokus på risikokultur, systematik for byggepladsbesøg og tiltag som nudging-plakater arbejder koncernen målrettet på at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle ansatte

20. september, 2023

Signe Demant er en stærk drivkraft for forandring hos GK Danmark, hvor hun som kvindelig lærling og ambassadør for Boss Ladies-projektet inspirerer flere kvinder til at vælge tekniske fag. Hendes passion og rolle som fortaler gør op med fordomme og synliggør de mange muligheder i det hidtil mandsdominerede fag.

4. september, 2023

Bård Wæhle (50) er fra den 1. september ny koncerndirektør for finans (CFO) i GK og får overordnet ansvar for koncernens økonomi- og finansfunktion.

1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 5 6 7