Nyheder fra GK

Her finder du nyheder, pressemeddelelser og andre aktuelle informationer fra GK.

28. september, 2021

Med mottoet "alle kan bidrage" er Ole-Jonny en ægte pådriver. Sammen med VVS-leverandøren Brødrene Dahl har han sørget for et betydeligt mindre klimaaftryk fra rørinstallationerne på den nye Sophie Radich skole i Lillestrøm.

31. august, 2021

Koncernomsætningen i nordiske GK Gruppen landede i første halvår på lige over 2 mia. DKK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 38 mio. DKK. Den danske del af koncernen er on track med budgettet, og direktøren forventer et bedre resultat end sidste år.

9. august, 2021

De fleste datasystemer er nu oppe efter dataangrebet i juli, og GK er i normal drift.

17. juli, 2021

Jimmi Beyer Gerlach hedder den nye mand på posten som GK Danmarks servicechef for ventilationsafdelingen på Sjælland. Han får ansvaret for at fortsætte og udbygge teknikentreprenørens udvikling i Øst med særligt fokus på energi og bæredygtighed.

7. juli, 2021

GK har netop afleveret sin bæredygtighedsrapport for 2020. Ambitionen er at halvere egen udledning inden 2030, og at halvdelen af kundeporteføljen skal være klimaneutral inden 2035.

25. maj, 2021

Alt for få kvinder vælger uddannelse og job i installations branchen, som der af er en meget mandsdomineret verden. Dét skal der laves om på, mener vi hos GK Danmark – derfor glæder vi os over at kunne byde velkommen til vores første kvindelige ventilationslærling Signe Demant.

Presserum

Ønsker du at modtage nyheder fra GK? Så kan du abonnere på pressemeddelelser via vores presserum hos MyPressWire.

20. maj, 2021

Luftsmitte bidrager mere end tidligere antaget til spredning af coronavirus. Gennem nogle enkle tiltag kan vi reducere faren for luftsmitte.

19. maj, 2021

Driftsindtægterne i GK Gruppen landede i 1. kvartal af 2021 på 1,42 milliarder NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 20 millioner NOK. Resultatet er positivt, til trods for at toplinjen påvirkes af coronarestriktioner og et noget afventende marked, men mindskede udgifter og god drift sikrer rentabiliteten.

5. maj, 2021

GK's rørvirksomhed i Norge tog chancen med at ansætte en dømt. De fik en dygtig vvs'er, ”Lars” fik en helt ny start, og samfundet sparede mange penge.

25. marts, 2021

Med overtagelse af den primære del af Dantherms danske serviceforretning indleder GK Danmark A/S en ambitiøs vækststrategi på servicemarkedet. Strategisk match og fokus på virksomhedernes kerneforretninger er baggrunden for alliancen, der skal styrke og vækste GK’s serviceforretning og herigennem sikre Dantherms kunder hurtig og effektiv service.

12. marts, 2021

GK har underskrevet en aftale om at blive en del af Skift – et norsk klimainitiativ drevet af erhvervslivet, der har til formål at fungere som pådriver for, at Norge når sine klimamål inden 2030.

4. marts, 2021

GK har vundet en rekordstor kontrakt på bygningsautomatik til det nye regeringskvarter i Oslo.

1 2 3
1 2 3