Lær mere om, hvad vi arbejder med

Vi ser muligheder frem for begrænsninger

GK vil være en pådriver, der tager ansvar, går forrest og inspirerer. Vi er en pådriver for en mere bæredygtig byggebranche, en pådriver for energieffektive bygninger, der både er lønsomme og fremtidssikret – og en pådriver for et godt indeklima, som giver øget trivsel og øget produktivitet. Vi ser muligheder frem for begrænsninger – og er en pådriver for sunde, smarte og værdifulde bygninger.

Bæredygtighed

GK's vision er at være en klimaforbillede. Derfor er bæredygtighed en del af væres kerneforretning.

Energieffektive bygninger sparer klimaet for CO2

Med de klimaudfordringer verden står overfor, er det vigtigere end nogensinde før at reducere vores energiforbrug. Design og udvikling af energieffektive bygninger - via nybyg eller renovering af eksisterende bygninger - er en vigtig del af løsningen.

Hvad indebærer egentlig et godt indeklima?

Indeklimaet omfatter fysiske og kemiske forhold, der har indvirkning på brugerne af alle bygningstyper. Et godt indeklima er kendetegnet ved god luftkvalitet, gode akustiske egenskaber med lavt støjniveau og god belysning. Indeklimaet har stor betydning for indlæringsevne, sundhed og trivsel – og er især vigtigt for folk med astma, allergi og overfølsomhed.

Smart buildings

GK Cloud er en skybasert, leverandøruavhengig plattform for sømløs drift og vedlikehold av bygg. GK Cloud gjør det enkelt å ta smarte beslutninger knyttet til alle tekniske installasjoner og gir store energi- og klimagevinster i hele byggets levetid ​og et optimalt inneklima for de som bruker bygget​.