Et fellesareal med mange mennesker som går forbi  - sammen eller alene. Grønne planter og godt inneklima.

Lær mere om, hvad vi arbejder med

Vi ser muligheder frem for begrænsninger

GK vil være en pådriver, der tager ansvar, går forrest og inspirerer. Vi er en pådriver for en mere bæredygtig byggebranche, en pådriver for energieffektive bygninger, der både er lønsomme og fremtidssikret – og en pådriver for et godt indeklima, som giver øget trivsel og øget produktivitet. Vi ser muligheder frem for begrænsninger – og er en pådriver for sunde, smarte og værdifulde bygninger.

Bæredygtighed

GK's vision er at være en klimaforbillede. Derfor er bæredygtighed en del af væres kerneforretning.

Et grønt og bærekraftig samfunn for oss alle

Energieffektive bygninger sparer klimaet for CO2

Med de klimaudfordringer verden står overfor, er det vigtigere end nogensinde før at reducere vores energiforbrug. Design og udvikling af energieffektive bygninger - via nybyg eller renovering af eksisterende bygninger - er en vigtig del af løsningen.

Inngangsparti i et næringsbygg

Hvad indebærer egentlig et godt indeklima?

Indeklimaet omfatter fysiske og kemiske forhold, der har indvirkning på brugerne af alle bygningstyper. Et godt indeklima er kendetegnet ved god luftkvalitet, gode akustiske egenskaber med lavt støjniveau og god belysning. Indeklimaet har stor betydning for indlæringsevne, sundhed og trivsel – og er især vigtigt for folk med astma, allergi og overfølsomhed.

Kvinne og godt inneklima

Smart buildings

GK tilbyder cloud-baserede platforme til problemfri drift og vedligeholdelse af bygninger. GKs løsninger gør det nemt at træffe smarte beslutninger relateret til alle tekniske installationer og giver store energi- og klimagevinster i hele bygningens levetid og et optimalt indeklima for dem, der bruger bygningen.