Digitalisering og smart buildings

Smart buildings for en bæredygtig fremtid

GK tilbyder forskellige digitale platforme til effektiv drift og vedligeholdelse af bygninger. Intelligente løsninge gør det enkelt at træffe de rigtige beslutninger vedrørende alle tekniske installationer og giver store energi- og klimagevinster i hele bygningens levetid ​samt et optimalt indeklima for bygningens brugere.

Vi tænker fremad

80 procent af bygningerne, vi har i 2050, er allerede opført. Med GKs tjenester forlænger vi bygningernes levetid og hjælper dig med at finde bedre og mere energieffektive løsninger.

GK Cloud | vi tænker fremad

GK giver dig sunde, smarte og værdifulde bygninger

 • 20-35 %

  mindre CO2-aftryk

 • 20-25 %

  mindre energiforbrug

 • 5-10 %

  mindre vedligeholdelsesomkostninger

 • 10-20 %

  mere komfort og bedre indeklima for brugerne

Med GKs løsninger opnår du

Ikon Telefon
En enklere hverdag for drift

Et moderne byggeautomationssystem, som giver  dig den information, du har behov for - på de devices, som du anvender – så du kan træffe gode og faktabaserede beslutninger om tekniske installationer, som skaber et bedre indeklima i dine bygninger. Et brugervenligt dashboard tilpasset mobil, tablet og pc giver dig et komplet overblik.

Ikon settings
Et strategisk værktøj

GK giver dig totaloverblik over alle bygninger i din portefølje. Det er kompatibelt med ældre automationssystemer, så du kan samle standardiseret data fra alle tekniske installationer i én digital plattform. Du får et strategisk værktøj, som gør data til beslutningsgrundlag.

Ikon klimaforbilde
Data og indsigt for bæredygtige valg

GKs løsninger giver dig den data og indsigt, du mangler for at kunne træffe bæredygtige valg, så du kan realisere dine mål for energieffektivitet og lavere CO2-udslip gennem måling og styring af indeklima og energiforbrug. Løsningene forlænger levetiden på komponenter med lavest mulig energiforbrug..

Ikon energy circle
Mindre energiforbrug og omkostninger

GK hjælper dig med at reducere energiforbrug, tid og omkostninger. Vi skræddersyer løsningen med de integrationer, du skal bruge for at nå dine mål. Automatiske algoritmer til forebyggende service giver 5-10 % reduktion i vedligeholdelsesomkostninger, og vi forbinder elpris og vejrdata for at optimere energiomkostningerne.

Ikon happy person
Øget kvalitet og komfort

Med GK løsninger skaber vi sunde, smarte og værdifulde bygninger, der giver bedre sundhed, velvære og velvære for brugerne. Bedre indeklima giver bedre produktivitet med lavere sygefravær og tilfredse brugere, som bidrager til en produktivitetsstigning for slutbrugerne på 10-20 %.

Vil du læse mere om digitalisering?

18. januar 2023

Med visionen om at være et klimaforbillede er bæredygtighed i fokus hos GK, og nu skal en ny app minimere spild af overskudsmaterialer og dermed styrke den grønne omstilling. Alt overskud skal lagres i appen, hvilket vil bidrage til, at der i fremtiden er større genanvendelsesmuligheder internt og på sigt også eksternt.

15. september 2022

GK Danmark er blandt seks udvalgte virksomheder fra byggebranchen, der har været med i et projektforløb hos Contech Lab, der skal tilgængeliggøre skræddersyede IT-systemer for byggeriet. Sammen med tech-iværksætter Jacob Bøtter har vi udviklet applikationer med ’No-Code’-værktøjer

GK Cloud

GK Cloud er en af landets førende løsninger for behovsstyret og prædiktivt vedligehold, skabt på en unik, digital platform.

GK Cloud er en av landets ledende løsninger for behovsstyrt og prediktivt vedlikehold bygget på en unik, skybasert teknologiplattform.

Energieffektivisering

Godt indeklima og produktive arbejdspladser kombineret med effektiv energiforbrug. Sådan vil vi have, at du og dine brugere skal have det i dine bygninger. Vi hjælper dig med at sikre lønsomhed, samtidig med dine bygninger fremtidssikres.

Inngangsparti i et næringsbygg