Studerende og nyuddannet

Vil du lære meget og samtidig være med til at gøre en forskel for samfundet og klimaet? Som nyuddannet ingeniør i GK trækker du både GK og branchen i retning af en mere bæredygtig byggebranche.

Er du nysgerrig på ny teknologi, ønsker du at tage ansvar for at skabe resultater og for at inkludere kollegerne i arbejdet, så passer du godt ind hos GK. Vær med til at præge fremtidens byggeri! Vi har brug for din viden til at hjælpe os med at finde endnu bedre tekniske løsninger til fremtidens byggeri.

Som ung og nyuddannet er du fundamentet i næste generation Team GK. Vi giver dig de værktøjer, du har brug for i starten af din karriere i form af en veltilrettelagt oplæring og gode kolleger, der vil dit bedste og udfordrer dig.

Har du baggrund fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggetekniske fag, køleteknik, andre tekniske fag eller teknisk fagskole, vil vi gerne i kontakt med dig.


 

Vi lægger alt til rette for din udvikling

Du får brug for de kompetencer, du allerede har, og samtidig får du oplæring og bliver vejledt i din nye rolle. I GK er der mange karrieremuligheder, og du får en god indsigt i andre fagområder og forskellige arbejdsmetoder, samtidig med at du specialiserer dig inden for dit eget område. Du deltager i kundemøder og møder med bygherren og opbygger en god forståelse for samspillet mellem de forskellige roller i et byggeprojekt eller i serviceopgaver.

Hos os kan du omsætte teori til praksis og arbejde med eksisterende og fremtidens løsninger for spændende kunder. I GK vil du opleve dygtige og engagerede ledere, der ser dig, tager hånd om dig og hjælper dig frem. Du får de værktøjer, du har behov for, og du bliver en del af et team, der tager intelligente løsninger i brug for at løse komplekse udfordringer.

Læs også:

Signe Demant - ventilationslærling hos GK.
GK sætter skarpt på at fremme diversitet og inklusion
Læs mere

Sammen for en bæredygtig byggebranche

Verden står over for store klimaudfordringer, der kræver en drastisk omstilling af samfundet i en mere bæredygtig retning – baseret på ny teknologi og vedvarende energi. Bygge- og anlægsbranchen er globalt ansvarlig for 40 procent af drivhusgasudledningerne, men også for materiale- og energiforbrug. Det er nødvendigt at reducere klimabelastningen fra byggeri og bygninger, og vi tror, at den kompetence og de holdninger, som unge medarbejdere tager med sig videre i karrieren, er afgørende for, om vi kan nå vores vision om at være et klimaforbillede.

Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team. Vi kan ikke løse udfordringerne knyttet til klimakrisen alene, men sammen kan vi gøre meget. Vi skal begynde med os selv ved at gå forrest som et godt eksempel.

Vores vision er at være et klimaforbillede, og derfor er det handlingerne, vi alle gør hver dag, der skaber forandring. I GK bliver du en pådriver, der tager og får ansvar, går foran og inspirerer til at bygge bæredygtige samfund til generationer.

Vil du arbejde med samfundsvigtige opgaver og bidrage til, at vores branche tager sin del af klimaansvaret, vil GK være et godt skridt i den rigtige retning.

Læs også:

Deltagere til GK Skolen | Medarbejderudvikling
Vi har fokus på din udvikling
Læs mere

Skriv studentoppgave for GK!

Vil du teste teori på en reell problemstilling? Som student har du mulighet til å skrive oppgave om et faglig relevant tema innenfor noe av det GK arbeider med. Vi har et godt samarbeid med noen av landets viktigste fagskoler, universiteter og høyskoler og har tradisjon for å samarbeide med studenter som har fordypning innen et av våre interesseområder.

Skriv studentoppgave for GK
EB-Skriv studentoppgave for GK

Gode kolleger giver #superkræfter

Hos os skal du arbejde med at få bygninger til at leve og fungere. Du er sjældent alene om at få tingene til at fungere, og de gange, hvor det kun er dig selv ude på opgaven, har du altid et hold af kolleger i ryggen, som du kan læne dig op ad og spørge om hjælp. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid et hold. Vores #superkraft er 3000 ansatte, der trækker i samme retning. Her kan du lære os bedre at kende og se vores ledige stillinger.

Se flere videointerviews
#SuperHenrik