Hvem er vi?

Lær menneskene bag Team GK at kende. Sammen bruger vi vores styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er vores handlinger der tæller.

Team GK | Handlinger der tæller

Som medarbejder i GK bidrager du til at gøre en forskel. For det er ikke tanken, der tæller, men vores handlinger. Det er den enkeltes indsats, der gør, at vi sammen har succes og leverer godt. Sammen bruger vi vores styrker, både som mennesker og kolleger. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

EB-film-thumbnail
Lige så snart du har en udfordring med en arbejdsopgave, giver en i teamet altid en hånd med.
EB_Bli bedre kjent med Katrine

Katrine

Lærling

Velkommen til en utrolig hyggelig arbejdsplads, hvor der bliver taget godt hånd om dig, og hvor du hurtigt får ansvar. Hos os har du alle muligheder for at påvirke din hverdag og udvikling.
EB_Bli bedre kjent med Margrete

Margrete

Projektingeniør

Jeg tror, at det her med at hjælpe hinanden som kolleger skinner igennem i alle de projekter, vi laver .
Kim Kruse Hallgren, regionsdirektør/markedschef

Kim

Regionsdirektør/PMO

Der er en inkluderende atmosfære, som jeg sætter stor pris på. Du føler dig som en del af holdet.
EB_Bli bedre kjent med Saleh

Saleh

Arbejdsleder

Kombinationen af at vokse personligt og samtidig dele ud af sine erfaringer for at skabe en positiv udvikling hos andre føles virkelig tiltalende for mig.
EB_Bli bedre kjent med Lucien

Lucien

Afdelingsleder

Det er på tide at præsentere Thomas Lavold, afdelingschef i GK's Enterprise-afdeling i Troms og Finnmark. Thomas arbejder for at opnå resultater inden for sit forretningsområde og håndterer alt lige fra overordnede projekter til at sikre trivsel blandt medarbejderne.

En varieret arbejdsdag? Det passer, siger Silje, service VVS-montør i GK. For en selvstændig person som Silje, er nye udfordringer og spændende opgaver blandt de ting, der gør, at hun glæder sig til at tage på arbejde hver dag. GK viste sig at være det ideelle miljø for den tidligere sundhedsarbejder, der søgte nye udfordringer.

I GK har vi en kompetent stab af mennesker, der befinder sig i forskellige steder i livet og karrieren. Tobias er nyuddannet og arbejder som projekt­ingeniør hos GK og trives rigtig godt med sit erhvervsvalg. Lær Tobias bedre at kende her!

Martin trives bedst med de virkelig store byggeprojekter, hvor han kan bidrage til at reducere udledningen af drivhusgasser, og hvor GK er med til at flytte grænser for det teknologisk mulige.

Som lærling repræsenterer Katrine den næste generation i GK. Hendes rejse mod at blive servicemontør er godt i gang, og vi er glade for at have hende med om bord. Men hvordan er det at starte sin karriere hos GK, og hvad er tankerne om fremtiden? Lad os møde Katrine.

Fra en tryg rolle som projektleder oplevede Margrethe en stejl læringskurve, da hun for halvandet år siden fik en lederrolle med personaleansvar. For hende handler ledelse i høj grad om at åbne op, give slip og tilpasse sig.

Som nyuddannet projektingeniør er Margretes rejse i GK kun lige begyndt, og det lover godt for vores planet. Med skarpe hjerner som hendes kan vi nemlig tackle fremtidens udfordringer inden for miljø og energi. Lad os lære Margrete bedre at kende.

I løbet af sine seks år i GK har Saleh taget rejsen fra praktikant til vejleder inden for ventilation og pladesmedning. Selvom GK er den eneste virksomhed, Saleh har arbejdet for i sin tid i Norge, er arbejdsglæden i top, og det er slet ikke aktuelt at søge andre steder hen.

Med sine 16 år i GK i bagagen har Lucien høstet uvurderlig erfaring fra virksomheden. Rollerne har ændret sig for ham gennem årene og har ført til hans nuværende stilling som chef for ejendomsdrift. Lad os se nærmere på, hvad der har fået Lucien til at blive i GK år efter år.

Regionsdirektøren Kim er i gang med at opbygge en afdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som bliver en vital del af GK's vækst i regionen. Et udfordrende projekt med mange komponenter, der alle skal fungere perfekt, men det er samtidig en spændende rejse. Vi mødtes med Kim til et kort interview.

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Gode kolleger giver #superkræfter

Hos os skal du arbejde med at få bygninger til at leve og fungere. Du er sjældent alene om at få tingene til at fungere, og de gange, hvor det kun er dig selv ude på opgaven, har du altid et hold af kolleger i ryggen, som du kan læne dig op ad og spørge om hjælp. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid et hold. Vores #superkraft er 3000 ansatte, der trækker i samme retning. Her kan du lære os bedre at kende og se vores ledige stillinger.

Se flere videointerviews
#SuperHenrik