Hvem er vi?

Lær menneskene bag Team GK at kende. Sammen bruger vi vores styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er vores handlinger der tæller.

Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Læs mere om Team GK
Lær Team GK at kende
Lige så snart du har en udfordring med en arbejdsopgave, giver en i teamet altid en hånd med.
Katrine

Katrine

Lærling

Velkommen til en utrolig hyggelig arbejdsplads, hvor der bliver taget godt hånd om dig, og hvor du hurtigt får ansvar. Hos os har du alle muligheder for at påvirke din hverdag og udvikling.
Margrete

Margrete

Projektingeniør

Jeg tror, at det her med at hjælpe hinanden som kolleger skinner igennem i alle de projekter, vi laver .
Kim

Kim

Regionsdirektør/PMO

Der er en inkluderende atmosfære, som jeg sætter stor pris på. Du føler dig som en del af holdet.
Saleh

Saleh

Arbejdsleder

Kombinationen af at vokse personligt og samtidig dele ud af sine erfaringer for at skabe en positiv udvikling hos andre føles virkelig tiltalende for mig.
Lucien

Lucien

Afdelingsleder

Som lærling repræsenterer Katrine den næste generation i GK. Hendes rejse mod at blive servicemontør er godt i gang, og vi er glade for at have hende med om bord. Men hvordan er det at starte sin karriere hos GK, og hvad er tankerne om fremtiden? Lad os møde Katrine.

Som nyuddannet projektingeniør er Margretes rejse i GK kun lige begyndt, og det lover godt for vores planet. Med skarpe hjerner som hendes kan vi nemlig tackle fremtidens udfordringer inden for miljø og energi. Lad os lære Margrete bedre at kende.

I løbet af sine seks år i GK har Saleh taget rejsen fra praktikant til vejleder inden for ventilation og pladesmedning. Selvom GK er den eneste virksomhed, Saleh har arbejdet for i sin tid i Norge, er arbejdsglæden i top, og det er slet ikke aktuelt at søge andre steder hen.

Med sine 16 år i GK i bagagen har Lucien høstet uvurderlig erfaring fra virksomheden. Rollerne har ændret sig for ham gennem årene og har ført til hans nuværende stilling som chef for ejendomsdrift. Lad os se nærmere på, hvad der har fået Lucien til at blive i GK år efter år.

Regionsdirektøren Kim er i gang med at opbygge en afdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som bliver en vital del af GK's vækst i regionen. Et udfordrende projekt med mange komponenter, der alle skal fungere perfekt, men det er samtidig en spændende rejse. Vi mødtes med Kim til et kort interview.

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Team GK | Handlinger der tæller

Som medarbejder i GK bidrager du til at gøre en forskel. For det er ikke tanken, der tæller, men vores handlinger. Det er den enkeltes indsats, der gør, at vi sammen har succes og leverer godt. Sammen bruger vi vores styrker, både som mennesker og kolleger. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

Team GK | Handlinger der tæller