Lær Lucien at kende

Med sine 16 år i GK i bagagen har Lucien høstet uvurderlig erfaring fra virksomheden. Rollerne har ændret sig for ham gennem årene og har ført til hans nuværende stilling som chef for ejendomsdrift. Lad os se nærmere på, hvad der har fået Lucien til at blive i GK år efter år.

«Kombinationen af at vokse personligt og samtidig dele ud af sine erfaringer for at skabe en positiv udvikling hos andre føles virkelig tiltalende for mig.»

 

Hvordan gik det til, at du landede i din nuværende stilling?

I mine år hos GK har jeg hentet en masse erfaring inden for teknologi og ejendomsadministration, så den her rolle virker naturlig. Kombinationen af at ​​vokse personligt og samtidig dele ud af sine erfaringer for at skabe en positiv udvikling hos andre føles virkelig tiltalende for mig.
 

Hvad er det ved GK, der har fået dig til at blive?

Jeg har været meget engageret i GK gennem alle årene. At få muligheden for at arbejde med frihed under ansvar for at få livets puslespil som småbørnsforældre til at fungere har jeg været taknemmelig for, og samtidig er der altid mulighed for at udfordre sig selv.

Fordele som det rundhåndede helsetillæg sætter jeg også stor pris på, for det giver trivsel og velvære. Du føler virkelig, at der bliver taget hånd om dig her.

Læs også:

Inklusion og mangfoldighed
Læs mere

 

Hvordan ser virksomhedskulturen ud mere specifikt, når det gælder udvikling?

Her er store udviklingsmuligheder. Min rejse er gået fra servicetekniker inden for ventilation til at udvikle mig mere inden for ejendomsadministration, opgradering til kundechef og derefter servicechef og projektleder i afdelingen for ejendomsadministration.

Og nu som afdelingsleder, hvor jeg har mange forskellige opgaver og har lært en masse om ledelse, hvilket har været meget interessant. Kort sagt er GK en virksomhed, man kan vokse i.
 

Hvordan ser du GK's rolle inden for innovation og teknologi?

Vi er helt klart en innovativ virksomhed. Med vores store satsning G-Kraft vil vi skabe en fælles retning mod fremtiden med et tydeligt klimafokus, hvor vi fungerer som teknisk totalentreprenør og servicepartner.

Vi arbejder for et bæredygtigt samfund ved blandt andet at have et mangfoldighedsperspektiv og ved at udvikle energibesparende løsninger. Vi lever alle på én planet. Derfor tænker vi bæredygtigt.

Inden for ejendomsadministration er vi for eksempel repræsenteret inden for alle typer ejendomme som procesindustri, kontorer, butikker, butikscentre og boliger. Så vi er involveret i stort set alle typer teknologi på markedet. Det gør os erfarne og brede i vores kompetencer.

Læs også:

Digitalisering og smart buildings
Læs mere

 

Laver du andet end arbejde i GK?

Ja, da! At mødes og lave ting sammen er vigtigt for fællesskabet og trivslen på arbejdspladsen. En personlig favorit, jeg kan nævne, er "GK SportsClub", hvor vi prøver forskellige sportsgrene sammen. Det sætter jeg stor pris på.
 

Til sidst, hvordan ville du hurtigt sælge GK til en fremtidig kollega?

Vil du arbejde med frihed under ansvar? Vil du udvikle dig i din rolle? Vil du tage imod en udfordring? Vil du have sjove kollegaer og spændende opgaver i en højaktuel branche? Ingen tvivl – så er du velkommen hos os.
 

Mød Henrik

Henrik arbejder som ventilationsteknikker i GK.

Mød Henrik

Henrik arbejder som ventilationsteknikker i GK.

Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Læs mere om Team GK
EB_TeamGK-fra rørlige portretter