Køling

Den rette temperatur er afgørende for indeklimaet – det gælder både i form af køling og opvarmning. Et klima- og køleanlæg justerer kontinuerligt rumtemperaturen, hvor en effektiv regulering vil reducere energiforbruget.

Ønsket om en grønnere og mere bæredygtig fremtid kræver mere energieffektive løsninger i vores bygninger. Med udgangspunkt i jeres behov, ønsker og krav leverer vi hos GK individuelle løsninger af alle former for køletekniske opgaver. Vi har fokus på at rådgive og vejlede om løsninger, hvor ingen energi går til spilde, og hvor energiomkostningerne reduceres til et minimum.

Individuelle løsninger

Hos GK leverer vi energioptimerende og professionelle løsninger inden for klimaanlæg og køleanlæg. Det gælder alt fra små kompakte enheder til komplekse varmepumpesystemer i nye såvel som eksisterende byggerier.

Vi fokuserer på at levere driftsikre og energioptimale køleanlæg, som sikrer lave energiomkostninger og ingen energispild.

Vi udfører service og vedligeholdelse på alle typer køleanlæg og udstyr samt drift og rådgivning i forbindelse med komplekse varmepumpesystemer. Med mere end 25 års erfaring er vi altid opdateret på branchens udvikling, og vi er certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001: 2015. Denne certificering betyder, at vi må servicere alle køleanlæg med alle typer kølemidler - uanset kølemiddelsfyldninger.

Vores medarbejderstab er veluddannede og dygtige, hvilket sikrer, at vi kan levere i henhold til aftalte vilkår og tid. Sammen med de øvrige fagspecialer i GK indgår vi i en totalteknisk serviceorganisation med døgnvagt.

Naturlige kølemidler er fremtiden

For at reducere CO2-udslippet skal traditionelle kølemidler, såsom fluorholdige gasser og f-gasser, udfases og erstattes med naturlige kølemidler. Hos GK er vi ledende på naturlige kølemidler, og vi har stort fokus på at designe og levere moderne køleanlæg, der reducerer jeres klimaaftryk.

Vi tilbyder ydelser og service inden for:

Isvandsmaskiner og varmepumper

Luft-til-vand- og væske-til-vand-maskiner med kapacitet fra 25-4000 kW.

Datacenter

Køleløsninger til alle typer datacentre i tæt samarbejde med vores rør- og elektronikeksperter.

Energicentraler

Totale løsninger med kapacitet fra 50 kW op til mange MW: Systemløsning, styring, type maskiner, kølemiddelvalg, LCC-beregninger og serviceaftaler.

Varmegenanvendelse

Genanvendelse af restvarme fra forskellige processer. Med CO2-teknologi kan løsningerne levere temperaturer op til 80-90°c.

Fryse- og køleanlæg

Anlæg produceret af præfabrikerede elementer i alle størrelser til opbevaring af næringsmidler for hoteller, tankstationer, køle- og fryselagre, distribution, dagligvare, osv.

Procesindustri

Specialdesignede anlæg til bl.a. fiskeopdræt, plastindustri og bryggerier.

Læs også:

Grzegorx Rakoczy jobber i rørvirksomheten i GK og Knut-Olav Bjørgum som servicetekniker i Inneklima
Service og vedligehold
Læs mere
Totalteknisk entreprise
Læs mere

Varmepumper

Vi har komplette koncepter til alle typer varmepumper.

Rosenholm Campus_3

Har du brug for at vide mere?

Tag kontakt til os for et tilbud eller mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med tekniske installationer, drift og service.

Siri Eide, Serviceleder i Trondheim