Totalteknisk entreprise

Kontaktperson

Kim Kruse Hallengreen

Regionsdirektør / PMO & Marked

T: +45 40 38 79 78 E: kim.kruse@gk.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Kim Kruse

Moderne bygninger har i dag større og mere komplekse tekniske installationer. Derfor er det helt afgørende, at der allerede i startfasen inddrages tværfaglige kompetencer og at processen planlægges nøje fra start til slut

I GK er vi Nordens førende totalleverandør af tekniske entrepriser – og vi starter vi altid et nyt projekt med at planlægge overleveringsfasen. Indenfor de tekniske installationer kan vi tage ansvaret for hele installationsprocessen.

Optimal funktion i et byggeri kræver tværfaglig koordinering og interaktion fra idefasen gennem forprojekt og designfase, til implementering, funktionstest og endelig overlevering. Vores mål er altid at overlevere uden mangler – og tidspunkt for færdiggørelse og bygherrernes krav til slutprodukt står altid i centrum.

Den rigtige proces og løsning til din bygning

Hos GK leverer vi alle former for tekniske installationer til at sikre gode indeklima- og energiløsninger til både nybyggeri og eksisterende byggeri. 

I får en professionel samarbejdspartner og en holdningspræget virksomhed med fokus på kvalitet, funktionalitet, design og totaløkonomi. Vores bygningstekniske løsninger er baseret på de nyeste teknologier og mange års erfaring. Som kunde er du derfor sikret, at vi hele tiden er opdaterede og kan hjælpe dig med de nyeste og bedste løsninger. 

Med vores koncept for totalteknisk entreprise dannes det bedste grundlag for et velfungerende byggeri. Vi fokuserer på teknisk byggeledelse som det væsentligste kriterium for en god planlægnings- og gennemførelsesproces.

Vi arbejder med alle typer af entrepriser; fag-, stor- og hovedentrepriser, til partnering og OPS. En tidlig involvering giver mulighed for at rådgive om den bedste løsning til vores kunder. Alle kompetencer og specialer tilbydes som traditionelle håndværksfag og i kombination i form af TotalTekniske Entrepriser (TTE). For vores kunder betyder det, at I slipper for at entrere med mange forskellige leverandører. Vi har ekspertviden indenfor hele feltet og hjælper jer fra a til z.

Med en bred vifte af kompetencer indenfor fagene bygningsautomatik, ventilation, køling, VVS og sprinkler og el kan vi tilbyde nøglefærdige tekniske anlæg, hvor vi er ansvarlige for alle de tekniske emner.

Vi hjælper jer lige fra idéskitser over projektering og opbygning af komplicerede tekniske anlæg frem til driftssætning af de tekniske installationer. Det betyder, at vi får dit byggeri til at fungere gennem hele dets levetid.

 

Referenceprojekter

Her kan du se og læse mere om de projekter, hvor vi har været totaltekniske entreprenører.

Har du brug for at vide mere?

Tag kontakt til os for et tilbud eller mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med tekniske installationer, drift og service.