Her finder du fakturaoplysninger for GK Danmark A/S og Vagn's VVS A/S

I GK Danmark A/S og vores datterselskab Vagn's VVS modtager vi både e-fakturaer og fakturaer per post, men vi opfordrer vores leverandører til at sende en e-faktura. For at arbejde med dette på den bedste måde har vi et samarbejde med Pagero.

GK Danmark A/S

GK Danmark A/S 

CVR-nr: 14306048

Angående e-faktura:

Nemhandel: 9902:14306048

E-id: 14306048

E-mail til pdf-fakturaer:

invoice-14306048@kollektorinvoice.dk

Postadresse for fakturaer i papirform:

GK Danmark A/S

Ørbækvej 268 C, 5220 Odense SØ

5220 Odense SØ

 

GK foretrækker elektronisk behandling og opfordrer alle til at sende e-fakturaer.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til: bogholderi@gk.dk

Leverandører, der ikke har mulighed for at sende e-fakturaer, kan fortsat sende pdf-fakturaer via e-mail eller fakturaer i papirform via posten. Der skal så benyttes de nye adresser, der fremgår af det grønne felt.

Krav til fakturaindhold

  • Ansatnr.
  • Projekt-/serviceordrenummer

Yderligere oplysninger om e-faktura og vores samarbejde med Pagero findes på: www.pagero.dk/project-pages/gk-danmark

Vi håber også, at du vil se de mange fordele ved elektronisk fakturering.

Vores samarbejde med Pagero omfatter tilbud om en gratis løsning til de af vores leverandører, der ikke har mulighed for at sende elektroniske fakturaer. De tilbydes Pagero Free Web Portal. Det er en webbaseret manuel løsning til e-fakturering. For at benytte denne løsning gå ind på  https://www.pagero.com/project-pages/interested/ og anfør projektkode Freeportal_GKGruppen.

E-faktura er kun til fakturaer og kreditnotaer. Betalingspåmindelser og andre henvendelser skal sendes pr. e-mail/med posten.

Vagn's VVS A/S

Vagn's VVS A/S

CVR-nr: 10085217 

Postadresse for fakturaer i papirform:

Vagn's VVS A/S

Klinkegårdsvej 2, 4960 Holeby

4960 Holeby

 

Vagn's VVS er en del af GK Danmark A/S. Virksomheden blev en del af GK i 2010.

Se mere her: http://vagnsvvs.dk/

Leverandørvurdering

GK Danmark A/S er en ansvarlig aktør, og vi anvender kun seriøse leverandører af produkter og tjenester. Vi er en ordentlig og samfundsengageret virksomhed, der arbejder aktivt for at forhindre sort arbejde og skatteunddragelse i byggebranchen.

Vi stiller derfor strenge krav til dokumentation af vores partnere, der hjælper med at øge branchens troværdighed. Kravene kan findes i vores kontraktbetingelser, og alle underleverandører til GK Danmark A/S forpligter sig således til at overholde reglerne.

Download dokumenter og returner

Alle vores leverandører og underleverandører skal udføre en egenerklæring, der vedrører virksomhedens certifikater, forsikringer, kvalitetsrutiner og HMS. Dokumentation vedlægges formularen ved indsendelse. Alle leverandører vil blive kreditkontrolleret. Download følgende dokumenter, udfyld og vend tilbage til Jorgen.Christensen@gk.dk

Kontaktskema

Valgfri

Tak!