Kvinne og godt inneklima

Godt indeklima øger trivsel og produktivitet

Hvad indebærer egentlig et godt indeklima?

Indeklimaet omfatter fysiske og kemiske forhold, der har indvirkning på brugerne af alle bygningstyper. Et godt indeklima er kendetegnet ved god luftkvalitet, gode akustiske egenskaber med lavt støjniveau og god belysning. Indeklimaet har stor betydning for indlæringsevne, sundhed og trivsel – og er især vigtigt for folk med astma, allergi og overfølsomhed.

Det lille ekstra skal vi kunne styre selv

Ny forskning slår fast, at det er helt individuelt, hvilken indetemperatur der gør os produktive – og der er forskel mellem kvinder og mænd. Muligheden for at påvirke er det, der virkelig gør os tilfredse. I de seneste år har flere studier afdækket, at vi har taget fejl vedrørende regulering af indeklimaet i årevis.

Menn, kvinner og inneklima | Det lille ekstra bør vi få styre selv

Korrekt ventilation betyder et godt indeklima

Et sundt indeklima giver øget livskvalitet og produktivitet. Med et ventilationssystem fjernes overskydende varme, luftforurening og fugtighed. Det skaber ikke kun et mere tilfredsstillende arbejdsmiljø; det skaber også et optimalt produktionsmiljø.

Skoleklasse

Energieffektive bygninger sparer klimaet for CO2

Et godt indeklima og produktive arbejdspladser kombineret med effektivt energiforbrug. Det er sådan, vi ønsker at dine bygninger skal være. Vi gør det både rentabelt og fremtidsorienteret for dig.

Inngangsparti i et næringsbygg

Vi ser muligheder frem for begrænsninger

GK vil være en pådriver, der tager ansvar, går forrest og inspirerer. Vi er en pådriver for en mere bæredygtig byggebranche, en pådriver for energieffektive bygninger, der både er lønsomme og fremtidssikret – og en pådriver for et godt indeklima, som giver øget trivsel og øget produktivitet. Vi ser muligheder frem for begrænsninger – og er en pådriver for sunde, smarte og værdifulde bygninger.

Et fellesareal med mange mennesker som går forbi  - sammen eller alene. Grønne planter og godt inneklima.