VVS & Sprinkler

I nutidens samfund er energi en værdifuld ressource, og effektive rørsystemer er afgørende for størst mulig udnyttelse af den energi, der leveres til en bygning.

Med branchens førende kompetencemiljø inden for design, planlægning og installation af tekniske rørinstallationer leverer vi hos GK de bedste og mest fremtidsrettede faciliteter i branchen.

Hos GK leverer vi både små og store rørtekniske installationer inden for sanitet, varme, sprinklere, køl og gas. Vi udfører opgaver for både private og professionelle, og vores fokus er på at levere energieffektive løsninger til alle typer bygninger. Det gælder kommercielle bygninger, offentlige bygninger såvel som industri eller private hjem.

Vi sætter en ære i, at vores kunder har et bæredygtigt rørsystem - både når det gælder installation og drift.

Vores kompetencemiljø inden for design og planlægning samt vores kvalificerede medarbejdere sikrer, at du som kunde får et skræddersyet teknisk anlæg, der lever op til både nuværende og fremtidige krav.

Uanset om det er store og komplekse nye bygninger, rehabiliteringsprojekter eller enklere installationer i private hjem, tager vi en aktiv rolle i alle faser af projektet. Det gælder fra planlægning og teknik til drift og vedligeholdelse.

Serviceaftaler

Vores erfaring er, at regelmæssig vedligeholdelse af tekniske faciliteter hjælper med at reducere driftsomkostningerne og øge levetiden. Vi tilbyder derfor også serviceaftaler inden for hele vores produktsortiment:

  • Sanitære faciliteter
  • Varmesystem
  • Sprinkler system
  • Kølesystemer
  • Gasanlæg

Vores serviceaftaler sikrer, at jeres rørsystem har god drift og afslører eventuelle behov for vedligeholdelse og reparationer. Samtidig sikrer vi, at jeres tekniske systemer overholder gældende love og regler. Med vores tværfaglige serviceaftaler tilbydes vedligeholdelse og reparationer af ventilation, kulde, rør, elektrisk og bygningsautomation.