Lær Thomas at kende

Det er på tide at præsentere Thomas Lavold, afdelingschef i GK's Enterprise-afdeling i Troms og Finnmark. Thomas arbejder for at opnå resultater inden for sit forretningsområde og håndterer alt lige fra overordnede projekter til at sikre trivsel blandt medarbejderne.

Hvordan var din vej til at blive afdelingschef hos GK?

Jeg startede som projekt­ingeniør i 2016. Efter nogle år åbnede muligheden sig for mig at blive afdelingsleder, en ærefuld titel, som jeg ikke følte mig klar til at påtage mig med det samme. Da jeg til sidst følte mig klar til at påtage mig ansvaret, takkede jeg ja - og med resten af teamet i ryggen følte jeg mig tryg i beslutningen. Sådan blev det.

Hvad kan du bedst lide ved dit job?

Det er et meget åbent miljø, hvor det ikke spiller nogen rolle, hvem du ringer til for rådgivning inden for koncernen. Alle svarer og gør deres bedste for at hjælpe. Så længe du leverer, er der meget plads til frihed under ansvar. GK kan opsummeres som følger: korte beslutningsprocesser, motiverede kolleger og en meget behagelig atmosfære!

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. Se jobbmulighetene hos oss.

Se ledige stillinger

Hvordan arbejder I med virksomhedens værdier?

Jeg har faktisk hængt dem op, her på mit kontor for at minde mig selv om dem hver dag; inkluderende, ansvarlig og nysgerrig. Hos GK forkorter vi det med "INA".

For det første er ansvarlig integreret i vores måde at være på. Vi praktiserer altid direkte og tydelig kommunikation. Så snart der er noget, der ikke stemmer, formidler vi det til kunden og sørger for, at det bliver rettet og gjort rigtigt.

At være inkluderende er en af vores grundlæggende værdier, der afspejles i vores ligestillede arbejdskultur. Vi byder alle velkommen og støtter hinanden uanset baggrund, erfaring, alder eller etnicitet.

Nysgerrigheden i GK mærkes ved, at folk her har en ægte interesse for det, de gør, både inden for deres område og også for, hvad andre dele af virksomheden beskæftiger sig med. Resultatet af dette er et godt sammenhold.

Hvordan ser udviklingsmulighederne ud i GK?

Jeg oplever stor frihed og gode udviklingsmuligheder i GK. Siden jeg startede som projekt­ingeniør i GK i 2016, har jeg været involveret i mange projekter, og jeg oplever, at så længe du leverer, har du stor frihed i din rolle.

En af mine kolleger har arbejdet i branchen i lang tid og deltog sidste år i GK's seniorprojektleder-program, som har til formål at gøre vores projektledere endnu bedre. Han var allerede en dygtig projektleder, men fik mulighed for at udvikle sig endnu mere og håndtere større projekter. Du behøver ikke nødvendigvis at påtage dig en ny rolle, men hos GK er der muligheder for dem, der ønsker det, og du har gode muligheder for at fylde værktøjskassen.

Får I tid til andet end arbejde?

Ja, helt sikkert! At deltage i fysisk aktivitet er noget, vi konstant opmuntrer til. Her hos os har vi regelmæssige arrangementer som sommerfester og julefrokoster. Noget sjovt, vi gjorde i sommer, var Midnight Run, hvor vi løb en mil i midnatssol. Det var et fantastisk løb!

Til sidst, hvordan ville du hurtigt sælge GK til en interessant jobsøger?

Du kan engagere dig så meget, du vil. Det er dit eget drive, der styrer, hvor langt du kommer i virksomheden. Her får du stor frihed og gode muligheder for at udvikle dig. Derudover bliver du en del af en virkelig god virksomhedskultur, som du garanteret vil trives i.

Job i GK

Vil du være en del af Team GK?

Hos os skal du arbejde med at få bygninger til at leve og fungere. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

Lær os bedre at kende og se vores ledige stillinger
EB_TeamGK-fra rørlige portretter