Lær Kim at kende

Regionsdirektøren Kim er i gang med at opbygge en afdeling for Project Management Office (PMO) i Danmark, som bliver en vital del af GK's vækst i regionen. Et udfordrende projekt med mange komponenter, der alle skal fungere perfekt, men det er samtidig en spændende rejse. Vi mødtes med Kim til et kort interview.

Jeg tror, ​​at det her med at hjælpe hinanden som kolleger skinner igennem i alle de projekter, vi laver.

Hvordan landede du hos GK?

Jeg så et stort potentiale for GK som en vigtig teknisk entreprenør i Danmark. Samtidig kan jeg godt lide arbejdsklimaet, hvor medarbejdere og trivsel virkelig bliver prioriteret.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos GK?

Jeg tror, ​​at det her med at hjælpe hinanden som kolleger skinner igennem i alle de projekter, vi laver. Samtidig med, at vi løser vores opgaver, tænker vi altid på medarbejdernes bedste. Masser af humor og stærkt sammenhold – det, synes jeg, er et sympatisk arbejdsklima.

At der er en frihed under ansvar-mentalitet er også en ting, jeg rigtig godt kan lide ved GK.

Hvilke værdier præger efter din mening organisationen?

GK's værdier er at være inkluderende, nysgerrig og ansvarlig – vi kalder det INA. Vi er altid nysgerrige, og det giver værdi for vores kunder, fordi vi ikke giver op, før vi har fundet de bedste løsninger og muligheder i hvert eneste projekt. Jeg vil også gerne fremhæve vores ansvarsfølelse, som giver kunderne tryghed. En medarbejder hos GK holder, hvad der bliver lovet.

Samtidig har GK-koncernen et ejerforhold, som, jeg synes, er meget vigtigt, hvor ejerne holder fokus på virksomhedens vigtigste DNA, nemlig vores medarbejdere og deres trivsel.

Læs også:

Vision, værdier og kultur
Læs mere

Hvordan er udviklingsmulighederne for – og inden for – GK?

Jeg arbejder jo i Danmark, og her vil jeg mene, at udviklingsmulighederne for GK som helhed er enorme, da vi er nye her og har mange spændende ting foran os.

Hvad angår udviklingen på individuel basis, så er den indkodet i vores virksomheds DNA, og medarbejderne har mange muligheder for at uddanne sig og vælge karrierevej.

Vi arbejder sammen med alle forskellige områder i tværfaglige projekter, og det betyder, at du altid føler dig som et vigtigt 'tandhjul i maskineriet'. Det er noget, der skaber en holdånd, hvor man også udvikler sig som medarbejder.

Bæredygtighed er et aktuelt emne. Hvordan håndterer GK nutidens miljømæssige udfordringer?

Vores fokus er altid på maksimal bæredygtighed, når vi går ind i et projekt og anbefaler grønne løsninger hurtigst muligt. Vi stræber også efter løbende forbedringer med hensyn til bæredygtighed i vores eget arbejdsmiljø – lige fra kontorerne og ud til byggepladserne.

Jeg synes, at GK's strategi, G-Kraft, er et godt eksempel på vores ønske om innovation og bæredygtighed.

Læs også:

Et grønt og bærekraftig samfunn for oss alle
Byggebranchen er en del af løsningen
Læs mere

Laver I noget sjovt udover selve arbejdet?

Vi har fælles morgenmad og spiser også sammen ude på byggepladserne, når lejligheden byder sig. Jeg sætter også stor pris på vores afdelingsmøder, som altid er meget hyggelige og binder gruppedynamikken sammen.

Til sidst, hvordan ville du hurtigt sælge GK til en potentiel fremtidig kollega?

Velkommen til en flad organisation, hvor du hurtigt får ansvar og mulighed for at vise, hvad du kan og står for. Hos os finder du en arbejdsplads fuld af humor og med et stærkt sammenhold, hvor du får store chancer for at påvirke din fremtidige karriere.
 

Kim Kruse Hallengreen

Regionsdirektør og PMO i GK

Kim Kruse Hallengreen

Regionsdirektør og PMO i GK

Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Læs mere
EB_TeamGK-fra rørlige portretter