Lær Margrete at kende

Som nyuddannet projektingeniør er Margretes rejse i GK kun lige begyndt, og det lover godt for vores planet. Med skarpe hjerner som hendes kan vi nemlig tackle fremtidens udfordringer inden for miljø og energi. Lad os lære Margrete bedre at kende.

Kollegerne er det bedste ved at arbejde her!

 

Hvordan landede du her hos GK?

Jeg kom første gang i kontakt med GK på OsloMet, hvor jeg med det samme kunne lide deres miljøprofil. Det virkede som en attraktiv virksomhed for mig, så da jeg fik chancen for at blive projektingeniør, takkede jeg selvfølgelig ja. Indtil videre har jeg haft et rigtig godt indtryk af arbejdsmiljøet i GK og ser frem til en stejl læringskurve.
 

Hvordan er udviklingsmulighederne hos GK?

Jeg kom direkte fra skolen og har allerede lært enormt meget. Arbejdsmiljøet her opmuntrer meget til, at du vokser inden for dine roller. Gennem udviklingssamtaler med HR / ledelsen oplever jeg store muligheder for at påvirke, hvilken vej jeg vil gå inden for virksomheden. Et naturligt næste skridt for mig er at blive projektleder, og det bliver spændende.

At dykke ned i, hvordan GK kan kortlægge og reducere CO2 knyttet til VVS-komponenter, tiltaler mig også. Fremtiden vil vise, hvordan det udfolder sig.

Læs også:

Et grønt og bærekraftig samfunn for oss alle
Byggebranchen er en del af løsningen
Læs mere

 

Du lader til at være interesseret i bæredygtighed. Hvor ser du GK i den sammenhæng?

Jeg kan rigtig godt lide, hvordan GK har som mål at være en miljømæssig rollemodel i branchen. Det skal gennemsyre alt, hvad vi gør. Internt investerer vi i ting som fossilfri leverancer og elbiler, eksternt anbefaler vi intelligente løsninger til vores kunder, der ikke alene giver det bedste indeklima, men også sikrer så høj energieffektivitet som muligt.
 

Er det at være på forkant noget, der kendetegner GK?

I det projekt, hvor jeg i øjeblikket arbejder, kræves der en miljøvaredeklaration for flere VVS-installationer. Kortlægning af VVS-produkters miljømæssige fodaftryk i løbet af deres levetid er noget, der ofte forsømmes, og det er virkelig innovativt i vores branche. Det er spændende, at jeg i GK er involveret i projekter som dette, og jeg føler, at vi tager et stort skridt mod en grønnere fremtid.
 

Hvordan vil du beskrive arbejdsmiljøet i GK, nu hvor du er tiltrådt din stilling?

Jeg føler, der bliver taget rigtig godt hånd om mig, og kollegerne er det bedste ved at arbejde her. Det er skønne mennesker, som er nemme at have det sjovt med – også uden for arbejdet. I min afdeling arrangerer vi mange sociale aktiviteter, som er meget sjovt.
 

Laver I også sociale ting sammen?

Selvom jeg kun har arbejdet her i et halvt år, har jeg allerede været med til kickoff med middag om aftenen, en fælles tur i klatreparken med tre-retters – og fredagsvafler hver uge. Udover det starter vi en lille klatregruppe op, vi kalder "GK Bouldering". Så der sker en masse sjove ting.
 

Til sidst, hvordan ville du hurtigt sælge GK til en kommende kollega?

Velkommen til en utrolig hyggelig arbejdsplads, hvor der bliver taget godt hånd om dig, og hvor du hurtigt får ansvar. Hos os har du alle muligheder for at påvirke din hverdag og udvikling.


Mød Joakim

Joakim arbejder som Key Account Manager i GK.

Mød Joakim

Joakim arbejder som Key Account Manager i GK.

Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Læs mere om Team GK
EB_TeamGK-fra rørlige portretter