Lær Saleh at kende

I løbet af sine seks år i GK har Saleh taget rejsen fra praktikant til vejleder inden for ventilation og pladesmedning. Selvom GK er den eneste virksomhed, Saleh har arbejdet for i sin tid i Norge, er arbejdsglæden i top, og det er slet ikke aktuelt at søge andre steder hen.

Der er en rummelig atmosfære, som jeg sætter stor pris på. Du føler dig som en del af ​​holdet.

 

Hvordan landede du hos GK?

Da jeg kom til Norge og begyndte at lære norsk, søgte jeg en praktikplads for at få mulighed for at bruge sproget. Mit ønske var at finde noget praktisk, hvor jeg kunne arbejde med hænderne, og så dukkede GK op som en mulighed. På den måde gik jeg fra praktikant til vikar, lærling og montør. Nu kan jeg med stolthed sige, at jeg har arbejdet mig op til arbejdsleder. Jeg trives rigtig godt og bliver her helt sikkert.

Læs også:

Inklusion og mangfoldighed
Læs mere

 

Hvad kan du lide ved virksomheden?

GK's værdier er at være inkluderende, nysgerrig og ansvarlig – vi kalder det INA. Vi er et team, og vi arbejder sammen. Der er en inkluderende atmosfære, som jeg sætter stor pris på. Du føler dig som en del af ​​holdet. Og så tror jeg, at nysgerrigheden i GK er en medvirkende årsag til den gode stemning. Vi arbejder konstant på at finde bedre løsninger og forbedre effektiviteten. Vi deler al vores viden og erfaringer med kollegerne.

Sundhed, miljø og sikkerhed – er det vigtigt i GK?

Det er det første, vi tjekker, når vi kommer til et nyt sted. Prioritet én er altid miljø og sikkerhed, og det er noget, vi er meget opmærksomme på overalt. Hele teamet synes, det er vigtigt at følge en arbejdsmiljø-plan for at have en god arbejdsplads, og vi lærer hinanden, hvad vi kan.

Læs også:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Arbejdsmiljø
Læs mere

 

Hvad gør du, når du holder pause fra arbejdet?

Vi har både sommerfest og julefrokost. Nogle gange kører vi også teambuildingaktiviteter. Men enkle ting som morgenkaffen eller snakken over frokosten er også hyggelige og vigtige for fællesskabet, synes jeg.
 

Du har allerede været på en imponerende rejse i GK. Hvordan er udviklingsmulighederne i virksomheden?

I GK-skolen er der mange kurser, så jeg plejer at logge ind der, når jeg har tid til at dygtiggøre mig. GK har et arbejdsklima, der tilskynder til udvikling, og jo flere kræfter, du lægger i det, desto længere når du. Jeg er selv meget stolt af min udviklingsrejse.
 

Hvordan oplever du, at GK arbejder med innovation og bæredygtighed?

Det er ånden i GK, at vi hele tiden finder nye, bedre løsninger og er innovative. En simpel ting: Da jeg startede, skrev vi timesedler på papir – nu gør vi det i en app. Inden for ventilationsafdelingen stræber vi konstant efter maksimal bæredygtighed ved at finde løsninger, der bruger mindst mulig energi.
 

Til sidst, hvordan ville du sælge GK til en, der overvejer at søge job her?

Jeg har faktisk allerede fået en af ​​mine venner ind i GK. Jeg fortalte om vores gode arbejdsmiljø, og at GK er en stor koncern, der virkelig ved, hvad de vil og gør. De afvekslende dage er også noget, jeg plejer at fremhæve og virkelig kan anbefale.
 

Mød Henrik

Henrik arbejder som ventilationsteknikker i GK.

Mød Henrik

Henrik arbejder som ventilationsteknikker i GK.

Job i GK

Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Læs mere om Team GK
EB_TeamGK-fra rørlige portretter