Lær Katrine at kende

Som lærling repræsenterer Katrine den næste generation i GK. Hendes rejse mod at blive servicemontør er godt i gang, og vi er glade for at have hende med om bord. Men hvordan er det at starte sin karriere hos GK, og hvad er tankerne om fremtiden? Lad os møde Katrine.

”Lige så snart du har en udfordring med en arbejdsopgave, giver en i teamet altid en hånd med."

 

Hvordan landede du egentlig hos GK?

Jeg valgte at starte her hos GK, fordi jeg havde hørt så meget godt om arbejdsmiljøet. En stor, seriøs virksomhed med gode muligheder for uddannelse og udvikling virker attraktiv her i starten af arbejdslivet.
 

Hvordan vil du beskrive arbejdsmiljøet nu, hvor du har været her et stykke tid?

Stemningen virker ungdommelig med masser af energi og god arbejdsmoral blandt alle kolleger. Det er et dejligt arbejdsmiljø at være i. Der dukker hele tiden nye innovative produkter og løsninger op til fremtiden. Det er spændende at være en del af.

Som kolleger har vi en god social atmosfære med et stærkt sammenhold. At arbejde med det rigtige værktøj og korrekt sikkerhedsudstyr er også noget, der præger hele GK-ånden.

Læs også:

Godt samarbeid på tvers av fag. Fra venstre: Grzegorx Rakoczy, rørlegger i GK og Knut-Olav Bjørgum, servicetekniker i GK
Arbejdsmiljø
Læs mere

Hvordan ser du din fremtid i virksomheden?

Lige så snart du har en udfordring med en arbejdsopgave, giver en i teamet altid en hånd med. Det samme gælder for lederne. De tager sig tid til at give dig ordentlige svar på dine spørgsmål, og de opfører sig ikke kun som ledere, men også som kolleger.
 

Hur ser du på din framtid inom företaget?

Lige nu er mit mål at blive færdiguddannet servicemontør. Herefter har jeg alle muligheder for at specialisere mig i det, jeg bedst kan lide eller interesserer mig mest for ved faget. Jeg startede uden den store forhåndsviden og er allerede kommet langt, så GK er virkelig et sted for læring og udvikling.

Læs også:

Inklusion og mangfoldighed
Læs mere

Laver du noget sjovt ud over arbejdet?

Vi har årligt julbord och kör ibland utflykter med firman. Under min tid har vi även åkt båt, löst rebusar och haft en härlig sommarfest. Så det händer en hel del kul!
 

Til sidst: Hvordan ville du hurtigt sælge GK til en interesseret jobkandidat?

Jeg blev tiltrukket af det gode arbejdsmiljø, afvekslende opgaver, dejlige kollegaer og rigtig gode chefer.
 

Mød Laura

Laura arbejder som studentermedhjælper i GK.

Mød Laura

Laura arbejder som studentermedhjælper i GK.

Lær Team GK at kende

En arbejdsplads at være stolt af – i dag, i morgen og for den næste generation. Handlinger der tæller, det er vores løfte og ikke mindst vores virkelighed. Uanset, hvor i organisationen vi arbejder, er vi alle ét GK. Team GK.

Læs mere
EB_TeamGK-fra rørlige portretter