Lær Tobias at kende

Tobias Sølie Halvorsenforan det nye Tøyenbadet

I GK har vi en kompetent stab af mennesker, der befinder sig i forskellige steder i livet og karrieren. Tobias er nyuddannet og arbejder som projekt­ingeniør hos GK og trives rigtig godt med sit erhvervsvalg. Lær Tobias bedre at kende her!

Hvordan kom du ind hos GK?

Først og fremmest valgte jeg at uddanne mig som elektriker, fordi jeg altid har været interesseret i elektricitet, elektronik og tekniske gadgets. Derefter ønskede jeg at udvikle mig yderligere og blive ingeniør. Grunden til, at jeg endte hos GK, var, at jeg havde hørt meget positivt om virksomheden fra folk omkring mig. Efter at have været til samtale, var jeg helt sikker på, at det var en god arbejdsplads, hvor jeg kunne udvikle mig inden for mit felt og samtidig trives rigtig godt.

Hvad kan du lide ved virksomheden, nu hvor du har været her et stykke tid?

Jeg kan lide, at alle mine kolleger er villige til at hjælpe, så snart det er nødvendigt. Samarbejdet for at få tingene gjort fungerer rigtig godt. Ledelsen stiller rimelige krav og forventninger, så alt i alt giver det en følelse af, at vi arbejder sammen mod fælles mål - som et hold.

Kort sagt udgør vi en god blanding af mennesker med forskellige baggrunde og viden, men med en fælles interesse i at udføre det bedst mulige arbejde.

Kan du fortælle noget om HMS, sundhed, miljø og sikkerhed? Hvordan indgår det i dit arbejde, og hvorfor er det vigtigt?

I min personlige arbejdsrolle er sundhed og miljø mest i fokus, da jeg primært arbejder på kontoret. Men i virksomheden som helhed, er det tydeligt, at alle prioriterer, at alle skal være tilfredse med at gå på arbejde, have et behageligt arbejdsmiljø og komme sikkert hjem uden skader.

Hvordan arbejder vi med arbejdsmiljø hos GK? Se videoen!

I GK er vi bevidste om, at vi arbejder inden for en branche, hvor der er større risiko for skader og ulykker end på mange andre arbejdspladser. Én ulykke er én for meget, og vi vil ikke miste nogen. Arbejdsmiljø-chef hos GK, Martine Drevvatne, har besøgt forskellige medarbejdere hos GK for at se, hvordan de arbejder med arbejdsmiljø i deres daglige arbejde.

Hvordan arbejder vi med arbejdsmiljø hos GK? Se videoen!

I GK er vi bevidste om, at vi arbejder inden for en branche, hvor der er større risiko for skader og ulykker end på mange andre arbejdspladser. Én ulykke er én for meget, og vi vil ikke miste nogen. Arbejdsmiljø-chef hos GK, Martine Drevvatne, har besøgt forskellige medarbejdere hos GK for at se, hvordan de arbejder med arbejdsmiljø i deres daglige arbejde.

Hvordan arbejder I med bæredygtighed hos GK?

Jeg oplever, at GK er innovative i deres arbejde ved kontinuerligt at udforske og implementere ny teknologi og bæredygtige løsninger for at optimere bygningers energieffektivitet. Vi forsøger at være så bæredygtige som muligt hver dag, lige fra valg af materialer til genanvendelse. Som helhed har branchen stadig en vej at gå, men jeg oplever, at GK er en drivkraft, der samarbejder med andre aktører i branchen om at træffe mere bæredygtige valg.

Laver I noget sammen uden for arbejdstiden hos GK?

Vi arbejder alle sammen for et sundt og godt arbejdsmiljø med sociale arrangementer. Vi har også mere dagligdagssammenkomster som fælles frokoster, for eksempel. På det projekt, jeg arbejder på nu, spiser vi pølser[T31] [MMD2]  til frokost sammen hver fredag! Frokosten om fredagen er derfor ekstra hyggelig. Der er også ugentlige fodboldtræninger, som man kan deltage i, eller forskellige andre idrætsgrene, som du kan engagere dig i via det, der kaldes GK Aktiv. Der arrangeres også forskellige aktiviteter for de yngre medarbejdere under en vis alder.

EB-BAS, montør, teknikker

Som medarbejder i GK bidrager du til at gøre en forskel. Se jobmulighederne hos os.

Se vores ledige stillinger

Til sidst, hvordan vil du hurtigt sælge GK til en fremtidig kollega?

Siden jeg startede som projekt­ingeniør hos GK, har jeg fået mulighed for at udvikle mig inden for projektledelse og ledelse, og jeg har deltaget i flere kurser. Derudover har jeg fået træning i kalkulationsværktøjer og standarder. Jeg oplever, at der er gode muligheder for udvikling, især hvis du ønsker at specialisere dig inden for et område, der interesserer dig.

Job i GK

Vil du være en del af Team GK?

Hos os skal du arbejde med at få bygninger til at leve og fungere. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

Lær os bedre at kende og se vores ledige stillinger
EB_TeamGK-fra rørlige portretter