GK Cloud

GK Cloud er en af landets førende løsninger inden for behovsstyret og prædiktivt vedligehold, etableret på en unik, digital platform.

Løsningen er specielt tilpasset drift, overvågning og analyse af tekniske installationer i bygninger og ejendomsporteføljer. Driftsdata kan hentes fra stort set alle typer SD-anlæg eller overvågningssystemer og samles i et enkelt grænsesnit, som er tilgængelig fra både PC, tablet og mobil.

Intelligente bygninger og behov for energieffektivitet gør det stadig vigtigere at få et samlet overblik over alle tekniske installationer i et byggeri.

Sensorer og Internet of Things (IoT) sikrer, at alt fra pumper, ventilationsanlæg, lysstyring og adgangskontrolsystemer til temperaturer, luftfugtighed og pludselige spændingstab kan overvåges fra apps. Det er imidlertid først, når al data er samlet i et tydeligt helhedsbillede, at de reelle gevinster kan realiseres. GK Cloud gør det nemt at holde styr på al teknologi i byggeriet og bidrager til forudsigelig, stabil og energieffektiv drift af de tekniske installationer.

Læs også:

Møte - Torgeir Spets og Hege Myrdal Engebretsen
Energieffektivisering- og rådgivning
Læs mere

Smart buildings – vi tænker fremad

80 procent af bygningerne, vi har i 2050, er allerede opført. Med GK's løsninger forlænger vi bygningernes levetid og hjælper dig med at finde bedre og mere energieffektive løsninger.