Lær GK at kende

GK er Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installationer og rådgivning, som bidrager til væsentlige energi- og miljøgevinster i kombination med optimal komfort for bygningens brugere i hele bygningens livscyklus.

Et klimaforbillede

På verdensplan står bygge- og anlægsbranchen for 40 % af alt energiforbrug og drivhusgasudledning, og det skal der laves om på. Hos GK sætter vi en ære i at gå forrest som et godt eksempel. Det er en forpligtelse, der har konsekvenser for vores handlinger og for de produkter og tjenester, vi leverer.

Whistleblowing – GK Whistle

GK er en ansvarlig virksomhed med høje etiske standarder og stor respekt for alt, der bliver påvirket af vores virksomhed. Vi sikrer en høj grad af transparens og værdsætter medarbejdere, der siger til, hvis de ser eller oplever noget, der ikke er i tråd med vores værdier eller etiske retningslinjer.

GK - kort fortalt

 • 3

  Lande

 • 100

  Kontorsteder

 • 3000

  Ansatte

 • 6,1 mrd.

  Omsætning

Fag og tjenester

Vores fagområder og tjenester

Som teknisk totalleverandør sørger vi for, at en bygning fungerer optimalt gennem hele sin livscyklus. Vi arbejder med alt fra rådgivning og design til installation og service inden for fagområderne ventilation, el, rør, køling og bygningsautomation.

Bæredygtighed

GK's vision er at være et klimaforbillede, og bæredygtighed er et centralt element i vores virksomhed.