Kvartals- og årsrapporter

GK skal gennem løbende og transparent kommunikation med relevante målgrupper give et korrekt og troværdigt billede af den strategiske og økonomiske udvikling i virksomheden både på overordnet koncernniveau og i hvert af landene.

Åben, god og forudsigelig virksomhedskommunikation spiller en vigtig rolle for omdømmet og tilliden til GK. Vores finansielle og ikke-finansielle rapportering skal vise, hvordan vi håndterer forskellige risikoområder i vores forretning og skabe tryghed for kunder, leverandører og samarbejdspartnere, for ejere og bestyrelse, for banker og finansielle garanter, for medarbejdere og for potentielle medarbejdere.

Års- og bærekraftsrapporter

Kvartalsrapporter

2022

2021

Siste kvartalsrapporter

10. november 2022

GK Gruppen havde pr. 3. kvartal samlede driftsindtægter på 4,27 mia. NOK. Fokus på energieffektive løsninger sikrer stabil toplinje i GK's danske virksomhed.

31. august 2022

GK havde 2,9 mia. NOK i samlede driftsindtægter i første halvår af 2022 med en EBITDA på 25 mio. NOK. Den underliggende drift er stabil, og ordrereserven er sund. Behovet for energiomstilling giver mange muligheder for koncernen fremover.

18. februar 2022

GK havde 5,8 mia. NOK i driftsindtægter i 2021. Resultat før afskrivninger (EBITDA) blev 94 mio. NOK. Den underliggende drift er stabil, og ordrereserven er styrket.

15. november 2021

GK's driftsindtægter efter årets ni første måneder er 4,2 mia. NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 65 mio. NOK. Organisationstilpasninger i Norge, omstilling i Sverige og en fortsat positiv udvikling i Danmark lægger et solidt grundlag for fremtidig vækst og forbedret rentabilitet i koncernen.

31. august 2021

Koncernomsætningen i nordiske GK Gruppen landede i første halvår på lige over 2 mia. DKK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 38 mio. DKK. Den danske del af koncernen er on track med budgettet, og direktøren forventer et bedre resultat end sidste år.

19. maj 2021

Driftsindtægterne i GK Gruppen landede i 1. kvartal af 2021 på 1,42 milliarder NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 20 millioner NOK. Resultatet er positivt, til trods for at toplinjen påvirkes af coronarestriktioner og et noget afventende marked, men mindskede udgifter og god drift sikrer rentabiliteten.

18. februar 2021

Driftsindtægterne i GK Gruppen landede i 2020 på 6,13 milliarder NOK med et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 158 millioner NOK. En stabil underliggende drift og øget rentabilitet gav resultatet et betydeligt positivt løft sammenlignet med 2019.

26. oktober 2020

GK Gruppen hadde en omsetning på 4,7 milliarder kroner etter årets tre første kvartal. Resultat før avskrivninger (EBITDA) ble på 125 millioner kroner. Stabil underliggende drift og økt lønnsomhet gir positive resultater.