GK Gruppen's bestyrelse

Koncernbestyrelsen er øverste ansvarlig organ for GK Gruppen. John-Erik Karlsen er ejer og bestyrelsesformand.
John-Erik Karlsen, bestyrelsesformand
John-Erik Karlsen, eier og styreleder i GK Gruppen
John-Erik Karlsen

John-Erik Karlsen (f. 1955) er ejer i GK Gruppen og har været bestyrelsesformand siden 2009. Han er uddannet civilingeniør fra University of Colorado Boulder og startede som projektleder hos GK i 1985. Han har haft flere ledende stillinger i virksomheden, blandt andet afdelingsleder, områdeansvarlig og ansvarlig for arbejdsmiljøarbejde, men fra 2020 har han fokuseret på sit hverv som bestyrelsesformand. 

Elizabeth Karlsen, bestyrelsesmedlem
Portrett av Elizabeth Karlsen
Elizabeth Karlsen

Elizabeth Karlsen (f. 1985) har været ejervalgt bestyrelsesmedlem i GK Gruppen siden 2023. Hun har en bachelorgrad i hotel- og relationsledelse fra Høyskolen Kristiania og har tidligere bl.a. arbejdet som pædagogisk leder i en børnehave. Karlsen har siden 2020 været koncerntrainee i GK, hvor hun har vært involveret i flere interne udviklingsprojekter i koncernen.

Christopher Karlsen, bestyrelsesmedlem
Portræt af Christopher Karlsen
Christopher Karlsen

Christopher Karlsen (f. 1982) har været ejervalgt bestyrelsesmedlem i GK Gruppen siden 2023. Karlsen har en bachelorgrad i økonomi og administration med speciale i projektledelse fra Handelshøyskolen BI. Han er administrerende direktør i GK Gruppen Eiendom og har tidligere arbejdet som indkøbsdirektør i GK Gruppen. Karlsen har også erfaring som business controller for store, landbaserede projekter i Advansia (del af AFRY).

Sturla Magnus, bestyrelsesmedlem
Sturla Magnus, bestyrelsesmedlem GK Gruppen
Sturla Magnus

Sturla Magnus (f. 1971) har været bestyrelsesmedlem i GK Gruppen siden 2021. Magnus er uddannet civilingeniør fra Norges Miljø- og Biovidenskabelige Universitet (NMBU) og er Executive Vice President Newbuild i Aker Solutions ASA. Han har tidligere blandt andet været koncerndirektør i Kværner, COO i Skanska og haft flere lederstillinger i Aker Solutions. Magnus er bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere af Aker Solutions operative og delejede selskaber, samt bestyrelsesmedlem i brancheforeningen for olie og gas i Norsk Industri.

Hildegunn Naas-Bibow, bestyrelsesmedlem
Portræt af Hildegunn Naas-Bibow
Hildegunn Naas-Bibow

Hildegunn Naas-Bibow (f. 1972) blev valgt ind i GK's bestyrelse i 2022. Naas-Bibow er uddannet civiløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har en MBA fra Harvard Business School. Hun arbejder som daglig leder i familievirksomheden Furuseth Gård og har tidligere arbejdet som konsulent i The Boston Consulting Group og som konsulent og partner i PwC. Naas-Bibow er desuden bestyrelsesmedlem i Bane NOR og Unibuss og har tidligere været næstformand i bestyrelsen i PwC.

Jill Akselsen, bestyrelsesmedlem
Portrett av Jill Akselsen
Jill Akselsen

Jill Akselsen (f. 1969) blev valgt ind i bestyrelsen i GK Gruppen i 2023. Hun er uddannet cand. jur. fra Universitetet i Oslo (1994) og har haft advokatbestalling siden 1997. Akselsen er i dag regionsdirektør i NorgesGruppen Agder og har tidligere ledet flere selskaber i byggebranchen, bl.a. BRG Udvikling, J.B. Ugland Eiendom og WSP Norge. Hun har også haft stillinger som advokat i bl.a. Telenor, PwC og Kristiansand kommune. Akselsen har haft en række bestyrelsesposter og er bestyrelsesformand i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Finn Ivar Marum, bestyrelsesmedlem
Portrett av Finn Ivar Marum
Finn Ivar Marum

Finn Ivar Marum (f. 1967) har været medlem af bestyrelsen i GK Gruppen siden 2023. Han har en bachelorgrad inden for økonomi og statsvidenskab fra Concordia College og en mastergrad i international økonomi fra Columbia, School of International and Public Affairs, New York. Marum er administrerende direktør i Nortek Group. Han har tidligere været direktør for fødevare- og jordbrugsinvesteringer i Norfund og mangeårig seniorpartner i Hitecvision. Han har haft en række bestyrelsesposter og er bestyrelsesformand i Moelven Industrier.

Lær GK at kende

GK er Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installationer og rådgivning, som bidrager til væsentlige energi- og miljøgevinster i kombination med optimal komfort for bygningens brugere i hele bygningens livscyklus.

 Arild Frostad og Inge Flåøyen