GK Gruppen's bestyrelse

Koncernbestyrelsen er øverste ansvarlig organ for GK Gruppen.
John-Erik Karlsen, bestyrelsesformand

John-Erik Karlsen (f. 1955) er hovedejer i GK Gruppen og har været bestyrelsesformand siden 2009. Han er uddannet civilingeniør fra University of Colorado Boulder og startede som projektleder hos GK i 1985. Han har haft flere ledende stillinger i virksomheden, blandt andet afdelingsleder, områdeansvarlig og ansvarlig for arbejdsmiljøarbejde, men fra 2020 har han fokuseret på sit hverv som bestyrelsesformand. 

Kaare M. Krane, næstformand

Kaare M. Krane (f. 1953) har været medlem af bestyrelsen i GK Inneklima/GK Norge/GK Gruppen siden 1997 og næstformand siden 2009. Krane er uddannet civiløkonom fra Handelshøyskolen BI og har erfaring fra både bank-/finansverdenen og ejendomsbranchen og er i dag daglig leder af IFM Immobilien AG. Han har siddet i flere ledende stillinger i ejendomsrelaterede virksomheder, bl.a. T. Klaveness Eiendom, Orkla Finans og Catella, og har bred erfaring med bestyrelsesarbejde, bl.a. som bestyrelsesformand i Usbl (2015-2019) og IFM Immobilen AG (2012-2018) og bestyrelsesmedlem i Multiconsult (2014-2015) og Furuholmen Eiendom (2013- ).

Birte K. W. Sjule, bestyrelsesmedlem

Birte Kristine Wulfsberg Sjule (f. 1978) har været bestyrelsesmedlem i GK Gruppen siden 2018. Sjule er uddannet civilingeniør inden for industriel økonomi og teknologiledelse fra NTNU og er administrerende direktør i Sporveien Trikken AS. Hun har tidligere været koncerndirektør for strategi hos Sporveien, konsulent hos Rokade (nu KPMG) og projektplanlægger hos Aibel. Sjule sidder i flere bestyrelser i Sporveien-koncernen.

Sturla Magnus, bestyrelsesmedlem

Sturla Magnus (f. 1971) har været bestyrelsesmedlem i GK Gruppen siden 2021. Magnus er uddannet civilingeniør fra Norges Miljø- og Biovidenskabelige Universitet (NMBU) og er Executive Vice President Topside & Facilities i Aker Solutions ASA. Han har tidligere blandt andet været koncerndirektør i Kværner, COO i Skanska og haft flere lederstillinger i Aker Solutions. Magnus er bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere af Aker Solutions operative og delejede selskaber.

Hildegunn Naas-Bibow, bestyrelsesmedlem

Hildegunn Naas-Bibow (f. 1972) blev valgt ind i GK's bestyrelse i 2022. Naas-Bibow er uddannet civiløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har en MBA fra Harvard Business School. Hun arbejder som daglig leder i familievirksomheden Furuseth Gård og har tidligere arbejdet som konsulent i The Boston Consulting Group og som konsulent og partner i PwC. Naas-Bibow er desuden bestyrelsesmedlem i Bane NOR og Unibuss og har tidligere været næstformand i bestyrelsen i PwC.

Lær GK at kende

GK er Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installationer og rådgivning, som bidrager til væsentlige energi- og miljøgevinster i kombination med optimal komfort for bygningens brugere i hele bygningens livscyklus.