Entreprise - Enkelt fag

 Vi hjælper dig med at finde den rigtige proces og løsning til din bygning
 
GK leverer alle former tekniske installationer til at sikre gode indeklima- og energiløsninger til både nybyggeri og eksisterende byggeri.
Vi hjælper jer lige fra ideskitser over projektering og opbygning af komplicerede tekniske anlæg frem til i driftssætning af de tekniske installationer.  Det betyder at vi får din bygning til at fungere gennem hele dens levetid.
 
Vi er en professionel samarbejdspartner og en holdningspræget virksomhed med fokus på kvalitet, funktionalitet, design og totaløkonomi. Og vores bygningstekniske løsninger er baseret på de nyeste teknologier og mange års erfaring til gavn for mennesker. Som kunde er du derfor sikret, at vi hele tiden er up to date og kan hjælpe dig med de nyeste og bedste løsninger.
Indenfor de tekniske installationer kan GK tage ansvaret for hele installationsprocessen  fra design og projekteringsfasen til installation- og driftsfasen.

Vi arbejder med alle typer af entrepriser; fag, stor- og hovedentrepriser, til partnering og OPS. En tidlig involvering giver mulighed for at rådgive om den bedste løsning til vore kunder.
Alle kompetencer og specialer tilbydes som traditionelle håndværksfag  – vi har ekspert viden indenfor hele feltet og hjælper jer hele vejen rundt.
 
Kontakt os på
 
ØST (Sjælland / Fyn)           +45 60 10 61 45 eller på mail 
VEST (Jylland)                       +45 23 66 50 25 eller på mail 
Danmark                               +45 60 10 61 45 eller på mail 
Custom sub menus