Teknisk drift

Tekniske installationer i bygninger er komplekse og tæt integrerede. Al teknik i bygninger kræver løbende opfølgning, drift og service for at sikre fuld oppetid.

Manglende vedligeholdelse kan blive en stor omkostning. Ikke kun af hensyn til energieffektivitet, men også med tanke på de følgeskader som uventede driftstop kan medføre. Hos GK sørger vi for, at ventilation, varmesystem, lysstyring, ladestationer, varmepumper, vandvarmere og andre tekniske anlæg fungerer optimalt. Det betyder, at de virker til enhver tid og med lavest mulige energiomkostninger.

Samtidig følger vi vedligeholdelsesprogrammerne og opfylder myndighedernes krav. Vi sørger for, at I som kunder ikke behøver være optaget af teknikken, men resultaterne. Vores teknikere hos GKs driftcentral driver jeres anlæg, så I kan bruge tiden på at fokusere på din virksomhed.

Som specialister inden for teknik og energi - og med indsigt i de installerede systemer - kan vi give præcise anbefalinger til nødvendige opgraderinger og energieffektiviserende tiltag. Det kan hurtigt betale sig.

GKs driftcentral – vi påtager os alt

Vores driftcentral overvåger bygninger over hele landet via internettet. Opdager vi en fejl eller uregelmæssigheder, kontakter vi dig med det samme og sender en tekniker ud fra én af vores nærmeste afdelingskontorer. Som kunde skal du føle dig tryg ved at have os som samarbejdspartner - og vi følger op og tager hånd om teknikken på den mest hensigtsmæssige måde.

Vores ingeniører analyserer også energiomkostninger og vurderer, hvorvidt der er tiltag, som kan sikre, at anlægget bevares bedre.

Driftcentralen sammenligner og analyserer data fra en række tekniske installationer. Der er ingen begrænsninger for, hvilken teknologi og hvilke systemer vi kan drive, så længe vi får tilgang til driftdata. 

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed inden for følgende serviceområder: 

  • Køle- og fryseanlæg
  • Ventilationssystemer
  • Varmepumper
  • Elektrisk lys og varme
  • Adgangssystemer
  • Energimålere
  • …og alle andre installationer som er koblet på internettet.
     

Læs også:

Grzegorx Rakoczy jobber i rørvirksomheten i GK og Knut-Olav Bjørgum som servicetekniker i Inneklima
Service og vedligehold
Læs mere

Har du brug for at vide mere?

Tag kontakt til os for et tilbud eller mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med tekniske installationer, drift og service.

Siri Eide, Serviceleder i Trondheim