Handlinger, der tæller

9. december 2021

Kontaktperson

Hans Kristian Grabau

Kvalitetschef

T: +45 23 67 14 11 E: Hans-kristian.grabau@gk.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Hans

Erfaren? Hvis du gerne vil have indflydelse og har ambitioner om at gøre en forskel i klimakampen er det ikke tanken der tæller, men handlingerne.

Verden står over for store klimaudfordringer. Udfordringer, som ingen kan løse alene, men sammen kan vi gøre meget. Vores industri står for en stor del af energiforbruget og CO2-udledningen, og det kan ikke blive ved. Vi skal starte med at kigge indad og derefter gå forrest og sætte et godt eksempel. 

Vores vision er at være et klimaforbillede. For det er de handlinger, vi hver dag foretager os, der skaber ændringer. I GK ønsker vi at være en drivkraft, der tager ansvar og går forrest - og som inspirerer til at bygge mere bæredygtige samfund for de næste generationer. 

Hvis du ønsker at arbejde med samfundsrelevante opgaver og bidrage til, at vores industri påtager sig sin del af ansvaret i klimakampen, så er GK det helt rette sted for dig!

Som medarbejder i GK vil du opleve, at du er en del af en positiv udvikling. Samtidig vil du indgå i et team med dygtige fagfolk, og I vil alle inspirere hinanden til at gøre en forskel. 

Du vil opleve at have kompetente ledere og kolleger omkring dig, og du vil få spændende udfordringer og udviklingsmuligheder. Du vil opleve, at du arbejder i en innovativ og teknologiorienteret virksomhed med høje ambitioner, som værdsætter dine kompetencer, og at dine kolleger har omtanke for dig som medarbejder og som privatperson. Endelig vil du blive en del af familien i Nordens førende tekniske entreprenør og servicepartner med mere end 3.000 ansatte i tre lande. 

Netværk og videndeling på årlig Teknikerdag
På den årlige teknikerdag er alle medarbejdernes kompetencer i spil, og der er mulighed for at udveksle viden og faglighed på kryds og tværs af virksomheden. Dagen handler ikke kun om faglighed, men også om at skabe den særlige holdånd, vi har i vores virksomhed. Det styrker både viden, motivation og arbejdsglæde. Endelig handler dagen om at binde afdelingerne i de forskellige dele af Danmark sammen. Så vi bliver ét GK.  

Er det dig, vi leder efter?

Vi er altid på udkig efter nysgerrige, ambitiøse og handlekraftige ledere og fagfolk på alle niveauer. Måske du er en erfaren håndværker, projektleder eller har anden relevant erfaring indenfor ingeniørarbejde. Eller måske du har relevant erfaring fra en helt anden branche eller fagområde, som du kan bidrage med. 

Hvis GK lyder som en arbejdsplads for dig - og du gerne vil høre mere om GK, og hvordan det er at være en del af GK-familien, så kontakt os endelig for en snak eller send os dit CV. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Se hvilke muligheder der er i GK

Her kan du se vores åbne stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.