None

Ny GK-brochure

Skrevet 18. januar 2019 af Redaktionen
Les vores nye digitale brochure her.
Redaktionen

I GK Danmark har vi en ambition om at være din foretrukne totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer totaltekniske løsninger til både nybyggeri og eksisterende byggeri og er med til – gennem innovative løsninger – at sikre et godt miljø og indeklima for alle. Vi vægter kvalitet og professionalisme, hvilket gør os til en troværdig og professionel samarbejdspartner for alle involverede i processen.

GK Danmark er en af landets førende installationsvirksomheder inden for både entreprise og service – lige fra den første skitse over projektering og opbygning af komplicerede tekniske anlæg til udførelse af pålidelig service.

Vi er en professionel samarbejdspartner og en holdningspræget virksomhed med fokus på kvalitet, funktionalitet, design og totaløkonomi. Vores bygningstekniske løsninger er baseret på de nyeste teknologier til gavn for mennesker. Som kunde er du derfor sikret, at vi hele tiden er up to date og kan hjælpe dig med de nyeste og bedste løsninger.Kategori: Nyheder
Custom sub menus