None

Fuld gang i GK i Varde - ventilation

Skrevet 16. januar 2019 af Redaktionen
Udviklingen i Varde har været stor over de sidste år og de positive toner fortsætter i form af ansættelse af hhv. en ny projektleder til ventilation og endnu en servicetekniker, til fortsat at kunne hjælpe afdelingens mange kunder.
Redaktionen

Vardes nye servicetekniker er Malene Refsgaard-Schuhmacher, som på nuværende tidspunkt er den eneste faguddannede kvindelige ventilationstekniker (vi har dog hørt, at der er flere på vej).

Vardes nye projektleder er Rasmus Fejfer, som er uddannet maskinmester og har solid erfaring med ventilation.

På billedet har afdelingen taget opstilling foran et de senest afleverede ventilationsanlæg, som er opført for Varde Kommune på Lykkesgård-hallen i Varde. GK har forestået rådgivning, projektering samt installation af nyt energieffektivt ventilationsanlæg på i alt 10.500 m3/h til idrætshal samt sidebygning med klubfaciliteter, omklædning mv. Kategori: Nyheder
Custom sub menus