Har du lyst til at skabe energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygninger?

Studerende eller nyuddannet? I GK ønsker vi at være et klimaforbillede, og vi vil gerne have unge medarbejdere med ombord, som kan bidrage til, at både GK og branchen flytter sig i en mere bæredygtig retning.

Vi tror på, at de kompetencer og stærke holdninger, som unge medarbejdere tager med sig ind i arbejdslivet, er altafgørende for, at vi når vores mål om at være et klimaforbillede.

Hvis du er nysgerrig på ny teknologi, ønsker at tage ansvar for resultater og inkludere dine kolleger i arbejdet, så passer du perfekt ind i GK. Vær med til at præge fremtidens bygninger! Vi har brug for dig til at finde endnu bedre løsninger til optimal energiudnyttelse!

Som ny i erhvervslivet vil vi give dig alle de værktøjer du har brug for på din karrierevej. Det sker ved at tilrettelægge bedst mulig oplæring og give dig kolleger, der vil dig det bedste - og som udfordrer dig, så du er forberedt på din videre karriere. 

Leder du efter et sommerjob?

Med et sommerjob i GK vil du arbejde med rigtige, praktiske opgaver, ligesom du vil få ansvar for egne opgaver. Vi forventer ikke, at du er ekspert på området, og vi vil hjælpe dig, så du lærer så meget som muligt i løbet af sommeren, så du er bedre rustet, når du vender tilbage til studiet og til fremtidige jobs.

Vil du søge sommerjob hos os?

Så send din ansøgning og CV til charlotte.thingholm@gk.dk.

Studieopgave

Hvert år er der mange studerende, som skriver opgaver om os. Opgaverne bliver formidlet af fagskoler, højskoler og universiteter, men du kan også se vores forslag til opgaver her.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på Hans-kristian.grabau@gk.dk

Studerende eller nyuddannet?

Har du en baggrund indenfor energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggetekniske fag, automatisering, el, køleteknik eller andre tekniske fag er du meget interessant for os!

Se vores annoncerede stillinger.

Se hvilke muligheder der findes i GK

Her kan du se vores stillingsopslag eller sende os en uopfordret ansøgning.