Næste generation

2. september 2021

Kontaktperson

Hvis du mangler bilde

Charlotte Fahnøe Thingholm

Controller

T: +45 28 26 38 85 E: charlotte.thingholm@gk.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Charlotte Fahnøe

Lærling? Hvis du ønsker at arbejde med samfundsrelevante opgaver og bidrage til, at vores industri tager ansvar for klimaet, så er GK det rigtige sted for dig!

I GK har vi fokus på generationer. GK er en familievirksomhed - det har vi været siden startede som et lille ventilationsfirma i 1964 – og det skal vi fortsætte med at være. Vores lærlinge er fundamentet for den næste generation i GK, og vi ønsker, at du som lærling skal opleve en tryg og kompetenceudviklende læretid hos os. 

Vores industri står for en stor del af energiforbruget og CO2-udledningen, og det kan ikke fortsætte. Vi skal starte med at kigge indad og sætte et godt eksempel. Vores vision er at være et klimaforbillede, da det er vores alles handlinger i hverdagen, der skaber forandring. I GK har vi ambitionen om at være en drivkraft, som tager ansvar, går foran og inspirerer både os selv, vores leverandører og vores kunder til at bygge bæredygtige samfund for de næste generationer. 

GK skal være forrest i branchen, når det gælder faglige kompetencer. Derfor har vi udviklet et program for vores lærlinge, som har til hensigt at gøre læretiden tryg - både for lærling og instruktør. 

Vi ansætter lærlinge i følgende fag: 

Bygnings- og anlægsteknik

Rørlægger- og blikkenslager

Ventilationsteknik

Lær af de bedste

Vores faglige ledere og instruktører har alle gennemgået et instruktørkursus, før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være helt sikker på, at den vejleder, du bliver tildelt, har viden om dine rettigheder og pligter igennem hele læretiden. 

Hør hvad Signe og Adam synes om GK
Signe Demant og Adam El Boumlali er glade for at være lærlinge hos GK, hvor de kommer godt rundt om alle opgaver. De værdsætter det gode miljø, hvor der er stor åbenhed og plads til alle - her findes ingen ”dumme spørgsmål”. Samtidig er det en rar fornemmelse som lærling at være med til at gøre noget godt for klimaet.

Vil du være en del af GK-familien?

Hvis GK lyder som en interessant læreplads for dig - og du derfor gerne vil høre mere om os, og hvordan det er at være en del af GK-familien, så kontakt os endelig for at høre mere.

Du kan søge læreplads i GK ved at sende os din ansøgning og CV til Hans-kristian.grabau@gk.dk 

Det siger de ansatte om GK

Jeg påbegynder min læretid hos GK til august, men har allerede været forbi virksomheden, hvor jeg har haft en god dialog med min kommende chef. Her har jeg fået et super godt indtryk. Allerede fra første møde følte jeg mig velkommen hos GK.

Signe Demant - ventilationslærling hos GK.

Signe Demant

Lærling

Før jeg startede i GK, har jeg været ansat i mindre virksomheder. Jeg var en smule skeptisk over at starte i en stor virksomhed som GK, men indså hurtigt, efter start, at det var her hvor jeg kunne udvikle mig til mit fulde potentiale. Det er meget nemmere at arbejde med professionelle ledere og engageret kolleger og hos GK får du begge dele.

Rasmus Kruse

Servicetekniker

Dét, at GK har særligt øje og fokus på klimaet, medvirker også til, at jeg gerne vil arbejde hos dem. Det er vigtigt for samfundet, at de store aktører i branchen er frontløbere for bæredygtighed.

Signe Demant - ventilationslærling hos GK.

Signe Demant

Lærling