Lærling? Hvis du ønsker at arbejde med samfundsrelevante opgaver og bidrage til, at vores industri tager ansvar for klimaet, så er GK det rigtige sted for dig!

I GK har vi fokus på generationer. GK er en familievirksomhed - det har vi været siden startede som et lille ventilationsfirma i 1964 – og det skal vi fortsætte med at være. Vores lærlinge er fundamentet for den næste generation i GK, og vi ønsker, at du som lærling skal opleve en tryg og kompetenceudviklende læretid hos os. 

Vores industri står for en stor del af energiforbruget og CO2-udledningen, og det kan ikke fortsætte. Vi skal starte med at kigge indad og sætte et godt eksempel. Vores vision er at være et klimaforbillede, da det er vores alles handlinger i hverdagen, der skaber forandring. I GK har vi ambitionen om at være en drivkrav, som tager ansvar, går foran og inspirerer både os selv, vores leverandører og vores kunder til at bygge bæredygtige samfund for de næste generationer. 

GK skal være forrest i branchen, når det gælder faglige kompetencer. Derfor har vi udviklet et program for vores lærlinge, som har til hensigt at gøre læretiden tryg - både for lærling og instruktør. 

Vi ansætter lærlinge i følgende fag: 

Bygnings- og anlægsteknik

Rørlægger- og blikkenslager

Ventilationsteknik

Lær af de bedste

Vores faglige ledere og instruktører har alle gennemgået et instruktørkursus, før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være helt sikker på, at den vejleder, du bliver tildelt, har viden om dine rettigheder og pligter igennem hele læretiden. 

Vil du være en del af GK-familien?

Hvis GK lyder som en interessant læreplads for dig - og du derfor gerne vil høre mere om os, og hvordan det er at være en del af GK-familien, så kontakt os endelig for at høre mere.

Du kan søge læreplads i GK ved at sende os din ansøgning og CV til Hans-kristian.grabau@gk.dk 

 

Dette sier ansatte i GK

Jeg synes at GK er en veldig fin arbeidsplass. Jeg har mange hyggelige og dyktige kollegaer. Jeg synes det er veldig bra at vi i GK har et stort fokus på klima og miljø. For at vi skal kunne jobbe godt er det viktig at det er ryddig rundt oss. Vi er også veldig flinke til å gjenvinne all materiellet. I tillegg synes jeg det er kjempe bra at vi lærlinger har en egen stasjon hvor vi kan praktisere og få svar på spørsmål vi har, dette gjør oss bedre rustet til fagprøven.

Christella Barabula er elektriker i GK og holder til i Trondheim

Christella Barabula

Elektrikerlærling, Trondheim

I GK får jeg god oppfølging av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK.

Didrik Berg Haltvik

Rørleggerlærling, Trondheim

I GK blir man hørt uansett om man er lærling eller administrerende direktør. Og vi har et godt arbeidsmiljø der alle bryr seg om hverandre.

Camilla Bea Sivertsen

Elektrikerlærling, Trondheim