I år markerer GK mændenes internationale kampdag

19. november 2022
I dag, 19. november, er det mændenes internationale kampdag. Vi i GK mener, at denne dag er værd at fejre – og en god mulighed for at belyse emner, der er særligt relevante for mænd.

Det er ikke en lige så kendt en dag og med tydeligt indhold som kvindernes internationale kampdag, men i GK mener vi, at begivenheden er en god mulighed for at belyse emner, der er særligt relevante for mænd.

I år vælger vi at fokusere på mental sundhed. Efter muskel- og knoglelidelser er psykiske lidelser ifølge det norske arbeidsmiljøinstitutt den vigtigste årsag til sygefravær. Mange mennesker stereotyper psykiske lidelser og tror, ​​at disse ikke opleves i samme omfang af mænd som af kvinder, men psykiske lidelser diskriminerer ikke.

Hos GK er vores medarbejderløfte, at du skal opleve, at kolleger holder af dig som medarbejder og som privatperson. Og gennem vores værdi Inkluderende siger vi, at vores kultur skal være præget af åbenhed, respekt og interaktion. Derfor opfordrer vi jer alle til at vise hensyn til jeres kolleger – og til at spørge: "hvordan går det?"

Læs også:

Vision, værdier og kultur
Læs mere

Vores kollega Rasmus Kleiven Skjong, der er salgsingeniør hos GK i Norge, har modigt delt ud af sine erfaringer, da han "ramte muren og blev ved med at løbe". Han sætter også fokus på, at det som mand kan være mere vanskeligt at bede om hjælp, fordi "hårde mænd ikke skal have følelser".

Vi hepper på Rasmus, der turde bede om hjælp og dele sine udfordringer med kollegerne. I dag er han lige så engageret i sit arbejde, men nu ved han, hvad advarselstegnene er for udbrændthed. Rasmus går forrest ved at dele åbent og åbne døre for andre – og han er derfor en #pådriver i god GK-stil.

Læs også:

Heidrun R. Marstein, konserndirketør HR i GK Gruppen
Social bæredygtighed styrker konkurrenceevnen
Læs mere

Inklusion og mangfoldighed

Vi prioriterer inklusion og mangfoldighed for at skabe en god arbejdsplads. Vi inspireres af forskelligheder og opbygger gensidig tillid gennem åbenhed, respekt og samarbejde..

Team GK. Handlinger der tæller.