I praktik som VVS-ingeniør eller installatør i København?

6. december 2023
Kunne du tænke dig at prøve dig selv af som projektleder indenfor VVS i en større virksomhed, hvor der samtidig er plads til at have fokus på din egen læring og udvikling?

Vil du have mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt netværk med dygtige kolleger, som udfordrer dig? Så har du mulighed for at søge praktikplads som VVS-ingeniørpraktikant eller VVS-installatørpraktikant hos GK i København. 

Om VVS-afdelingen

I VVS-afdelingen i København arbejder vi med udførelse af alle former for VVS-installationer i bygninger (fx vand, varme, ventilation, sprinkling, køl og afløb). Vi er et team bestående af dedikerede og dygtige medarbejdere, der brænder for at levere faglig kompetent projektledelse indenfor større og mindre fag- og totalentrepriser.

Om dig

Som praktikant i vores VVS-afdeling vil du typisk blive koblet på et projekt, hvor du i samarbejde med en erfaren projektleder vil forestå:

  • Daglig ledelse på byggeplads.
  • Håndtering af indkøb og underleverandører.
  • Udarbejdelse tidsplaner og detailtegninger.
  • Detailprojektering.
  • Økonomistyring.
  • Samarbejde med rådgivere, kunder og andre entreprenører.

Vil du udvikle branchen, GK og dig selv med i købet? Så er du velkommen til team GK

Ansøgningskrav

Som praktikant hos GK forventer vi, at du har et basalt kendskab til bygninger og byggepladser. Du skal være teoretisk velfunderet, videbegærlig, disciplineret samt have mod på at springe ud i nye og udfordringer opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være ingeniørstuderende, energi og indeklima, VVS-installatør eller lignende.

Hvorfor vælge os?

Efter et praktikophold hos GK har du fået indblik i, hvordan projektledere i en større entreprenørvirksomhed arbejder og hvilke udfordringer vi møder i vores hverdag, og du vil være godt rustet til at få en lignende stilling efter endt uddannelse – måske endda hos os i GK!

Ansøgningsprocessen

Vil du være vores næste praktikant, så send en kort ansøgning + cv + evt. eksamenspapirer til Afdelingschef Henrik Andersen. Vi indkalder til samtaler løbende indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Job i GK

Team GK | Handlinger der tæller

Som medarbejder i GK bidrager du til at gøre en forskel. For det er ikke tanken, der tæller, men vores handlinger. Det er den enkeltes indsats, der gør, at vi sammen har succes og leverer godt. Sammen bruger vi vores styrker, både som mennesker og kolleger. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

EB-film-thumbnail

Lær GK at kende

GK er Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installationer og rådgivning, som bidrager til væsentlige energi- og miljøgevinster i kombination med optimal komfort for bygningens brugere i hele bygningens livscyklus.

Team GK. Handlinger der tæller.