GK bliver en del af bestyrelsen i Diversitas: – Vi kan kun klare det, hvis vi står sammen

13. februar 2024
Mindre end et år efter, at GK blev partner i mangfoldighedsnetværket Diversitas, er HR-chefen hos GK, Caroline Kindle, blevet valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

I februar sidste år blev GK den første tekniske entreprenør til at blive partner i Diversitas, som er Norges førende netværk for mangfoldighed og kønsbalance inden for bygge- og anlægsbranchen. Diversitas arbejder for at øge andelen af kvinder og mangfoldighed i branchen samt sikre kompetenceudvikling i de kommende år.

Diversitas-netværket blev grundlagt efteråret 2019 af entreprenørvirksomhederne Mesta, AF Gruppen, Veidekke, Betonmast, Backe, Baneservice og JM Norge og ledes af Tom Ivar Myhre (Backe).

— Gennem Diversitas-netværket har vi fået inspiration til vores eget mangfoldighedsarbejde. Flere af de tiltag, vi vil iværksætte, er inspireret af succeshistorier fra andre partnere. Jeg glæder mig til at lære endnu mere fra andre branchekolleger, siger Caroline Kindle om partnerskabet med Diversitas.

Caroline Kindle er leder for talent, kultur og mangfoldighed hos GK. Nu er hun klar til at træde ind som bestyrelsesmedlem i netværket og ser frem til at bidrage over for partnere og medlemmer.

— Diversitas har på få år formået at samle byggebranchen for at skabe løsninger på udfordringer, som vi alle står over for. Vi skal øge mangfoldigheden og andelen af kvinder i branchen, og det kan vi kun gøre, hvis vi står sammen. Det ser jeg virkelig frem til at bidrage til, siger Kindle.

Caroline Kindle og Tom Ivar Myhre - Diversitas.jpg
Tom Ivar Myhre fra bestyrelsen i Diversitas sammen med Caroline Kindle, leder for talent, kultur og mangfold i GK. Billedet blev taget, da GK blev partner i Diversitas-netværket i 2023.

Vil øge mangfoldighedskompetencen hos partnere

Udover Caroline blev også Kari Kolle Steinrud (Sporveien), Gry Walstad (Skanska) og Kaja Maaø Hara (ØM Fjeld) valgt ind som bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen består allerede af Tom Ivar Myhre (Backe), Sif Løvdal (AF), Ann-Christin Gussiås (Baneservice), Neda Beyzavi (Betonmast), Gro Hege Haraldsen Nordbye (Veidekke) og Hilde Glenne (WK Entreprenør).

Team GK EB

Sådan arbejder vi med inklusion og mangfoldighed i GK.

Læs mere

Diversitas er i positiv udvikling, udtrykker formand Tom Ivar Myhre fra bestyrelsen i Diversitas:

— Vi har fået en række nye partnere og oplever øget engagement for inklusions- og mangfoldighedsarbejde inden for bygge- og anlægsbranchen. Derfor er vi glade for, at vi nu har en bestyrelse med hele ti dygtige og motiverede mangfoldighedsambassadører, som vil udvikle Diversitas yderligere. Vi vil både arbejde for at få flere med på holdet og samtidig give vores partnere øget mangfoldighedskompetence og støtte til udvikling af arbejdet i egen virksomhed.

I 2024 vil Diversitas gennemføre vores første strategiproces, hvor partnerne også inviteres til at komme med input, afslutter Myhre.