FOSS Innovation Center

Leverancer fra GK VVS-fagentreprise som omhandler komplet kedelanlæg til opvarmning af bygning, komplet anlæg for varmt, koldt og behandlet vand. Endvidere afløb fra sanitære installationer samt afløb fra procesinstallationer, ny køleinstallation til ventilationsanlæg og serverrum, inklusiv nye kølemaskiner, samt overflytning af eksisterende. Laboratorierne er forsynet med trykluftsinstallation mm.
Højteknologi i rombeformet ramme. Det danske firma FOSS, der udvikler og producerer måleinstrumenter til fødevareindustrien og den farmaceutiske industri over hele verden, har hovedkvarter i Hillerød.

FOSS investerer kraftigt i innovation bl. a. med investeringen i FOSS Innovation Center i Hillerød til 200 mio. DKK. Med det nye byggeri flyttes alle funktioner, bortset fra produktion og logistik, væk fra det gamle hovedkvarter kun en kilometer væk, og til en ny og naturskøn grund på 100.000 m2, der er fremtidssikret med plads til rigelige udvidelser.

Foss Innovation Center AtriumInnovationscenteret er opbygget med åbne kontoretager i tre plan omkring et centralt atrium med en stor, skulpturel ‘spansk trappe’ som samlende element. Centret rummer 400 arbejdspladser inden for udvikling og administration samt laboratorier, og FOSS forventer, at det nye center skal give flere ansatte.

Leverancer fra GK

VVS-fagentreprisen omhandler komplet kedelanlæg til opvarmning af bygning, komplet anlæg for varmt, koldt og behandlet vand. Endvidere afløb fra sanitære installationer samt afløb fra procesinstallationer.   

Desuden er centret forsynet med ny køleinstallation til ventilationsanlæg og serverrum, inklusiv nye kølemaskiner, samt overflytning af eksisterende. Laboratorierne er forsynet med trykluftsinstallation mm. Endelig er centret forsynet med komplet heldækkende sprinkleranlæg med atriumsprinkling iht. gældende forskrifter.