Hildegunn Naas-Bibow er nyt bestyrelsesmedlem i GK

19. maj 2022
Hildegunn Naas-Bibow (50) er valgt ind som nyt medlem af koncernbestyrelsen i GK Gruppen. Hun tilfører en meget omfattende fagkompetence knyttet til strategi, organisation, forandring og kultur.

Naas-Bibow har arbejdet med forandringsprocesser i 20 år som konsulent i The Boston Consulting Group og som konsulent og partner i PwC. Hun er uddannet civiløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har en MBA fra Harvard Business School. I dag arbejder hun som daglig leder i familievirksomheden Furuseth Gård. Naas-Bibow er også bestyrelsesmedlem i Bane NOR og Unibuss og har tidligere været næstformand for bestyrelsen i PwC.

— Jeg er virkelig glad for at få Hildegunn om bord som medlem af bestyrelsen. Hun tilfører et indgående kendskab til kerne- og støtteprocesser hos selskaber i vores branche og har betydelig indsigt og bred erfaring fra at have bistået en række virksomheder med omstillingsprocesser, der kan skabe øget værdi for ejerne, samfundet og medarbejderne, siger bestyrelsesformand i GK, John-Erik Karlsen.

— GK er et selskab med klare og solide familieværdier samt ikke mindst spændende udfordringer og muligheder. Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle en af Skandinaviens største tekniske entreprenører og bidrage til selskabets mission om at opbygge bæredygtige samfund til generationer, siger Hildegunn Naas-Bibow.

Naas-Bibow erstatter Amund Skarholt, der træder ud af GK's koncernbestyrelse.

Læs også:

John-Erik Karlsen, ejer i GK
GK Gruppen's bestyrelse
Læs mere