Bård Wæhle er ny CFO i GK

4. september 2023
Bård Wæhle (50) er fra den 1. september ny koncerndirektør for finans (CFO) i GK og får overordnet ansvar for koncernens økonomi- og finansfunktion.

Wæhle kommer fra Aker Solutions, hvor han i næsten ti år har haft forskellige økonomiledelsesroller, blandt andet som CFO for Kværner Stord. Han har tidligere også været CFO i Læringsverkstedet og STX Europe (tidligere Aker Yards).

Vossingen, der nu er bosat i Nittedal udenfor Oslo, er uddannet civiløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har mere end 25 års erfaring med finansiel ledelse, drift og projektarbejde inden for forskellige økonomifunktioner i både internationale virksomheder og mellemstore til store virksomheder.

— Bård er en klog og erfaren leder med dokumenterede resultater. Han har bred kommerciel erfaring fra komplekse og projektbaserede virksomheder samt solid kompetence inden for projektledelse, strategi, controlling, finansiel rapportering, regnskab og skat. Jeg glæder mig rigtig meget til at have ham med på holdet og som en del af koncernledelsen i GK, siger koncernchef Kim Robert Lisø.

Wæhle får overordnet ansvar for GK-koncernens økonomi- og finansfunktion og vil samarbejde tæt med økonomicheferne i både Norge, Sverige og Danmark.

— Jeg er både stolt og ydmyg over at få denne mulighed. GK er en yderst spændende virksomhed med en fremtidsorienteret strategi, hvor bæredygtighed og reduktion af klimagasser spiller en central rolle. Med de medarbejdere og den ekspertise, som GK besidder, er virksomheden godt positioneret til at skabe nye muligheder og værdier og bidrage væsentligt til den klimaomstilling, som samfundet har brug for i de kommende år. Jeg glæder mig og ser virkelig frem til at blive en del af Team GK og bruge min ekspertise til at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, siger Wæhle.