25 års-jubilæum for Kurt

25. februar 2023
I februar fejrer ventilationstekniker Kurt Vagn Jensen 25 års-jubilæum. Nøjagtig som GK i Danmark begyndte Kurts karriere også i Odense. Senere fulgte han med til GKs nye tyngdepunkt i hovedstaden, hvor han med fokus på høj kvalitet, teamånd og god kundeservice er værdsat hos både kolleger og kunder.

Kurt er udlært fabriksblikkenslager og begyndte sin karriere som lærling hos virksomheden Exhausto, hvorfra han kom videre til Fyns Ventilationsservice, som siden blev opkøbt af Ventilationsgruppen – fra 2005 en del af GK Gruppen. I februar kan ventilationsteknikeren se tilbage på 25 år hos GK Gruppen, og det har ifølge ham været en spændende tid med mange gode oplevelser: 

— Det har været meget lærerige år, og de er gået meget hurtigt. Som tekniker kan man ikke vide alt selv, men så har jeg haft gode kolleger at sparre med. På den måde løfter man i flok. Mest glad er jeg for at lave service på ventilation og at komme ud at fejlfinde hos kunderne. Det gør mig glad, og hvis kunderne er glade, så er jeg også glad, siger Kurt Vagn Jensen. 

Populær hos kunder

Jubilæet blev markeret ved en festlig reception i GK Danmarks afdeling i Ballerup. Regionsdirektør Lars Sjørring, som i sin tid ansatte Kurt hos Fyns Ventilationsservice, sagde i sin tale til Kurt, han er glad for, at han for 12 år siden kunne opfylde hans ønske at flytte sammen med kæresten i København. Men først og fremmest glæder det Lars, når dygtige medarbejdere kan fastholdes. 

GK reception Kurt Jensen - LINDSKOV.COM LARS SJØRRING.png
Regionsdirektør Lars Sjørring holder tale for Kurt Vagn Jensen

— Jeg er virkelig glad for, at vi kunne beholde Kurt og opfylde hans ønske om en stilling i København – ikke mindst fordi GK oplever sin største vækst i hovedstadsområdet. Netop rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er en af GKs nøgleværdier, fordi vi ved, at dygtige håndværkere ikke hænger på træerne, fremhæver Lars Sjørring.

Han har kun godt at sige om Kurts indsats i det daglige. 

— Kurt er et af den slags mennesker, som vil alle det godt. Han er både god til at værne om sine kollegaer og at få nye kolleger indkørt, så de hurtigt føler sig hjemme i virksomheden, og i forhold til kunderne yder han god service. Når bare de har kaffe på kanden, så spiller det hele, smiler Lars.

GK reception Kurt Jensen - LINDSKOV.COm4.png
Kollegerne hos GK sætter stor pris på Kurt Vagn Jensen.

Med på GK Danmarks vækstrejse 

Kurt er glad for de 25 år hos GK.

— Jeg glæder mig over, at jeg i sin tid blev ansat i GK, men da det skete, regnede jeg jo ikke med, at det ville komme til at vare i 25 år. Men ting udvikler sig godt, når man stoler på hinanden, og man har været ærlig over for hinanden, og Lars har altid vist mig stor tillid ved at give mig nogle interessante arbejdsopgaver, siger Kurt.

Han glæder sig også over, at GK oprettede en stilling i København, da han fandt kærligheden på den anden side af bæltet.

— Jeg ville derover, og hvis ikke det kunne have ladet sig gøre arbejdsmæssigt, havde jeg søgt efter andet arbejde. Men Lars Sjørring fandt en stilling som ventilationsservicetekniker, og så blev jeg en del af GK Danmarks vækstrejse i hovedstaden. Det har været en god oplevelse, slutter Kurt. 

GK reception Kurt Jensen - LINDSKOV.COM10.png