Ronny Lindås ny IT-direktør i GK Gruppen

31. maj 2022
Ronny Lindås (49) er ansat som ny IT-direktør i GK Gruppen med overordnet ansvar for GK's IT-funktioner på tværs af koncernen.

Ronny Lindås kommer fra stillingen som CIO i industrikoncernen Jackon Group. Han har tidligere arbejdet som blandt andet IT-chef i Weifa AS og TrioVing AS og haft forskellige IT-stillinger i Mesta. Han er uddannet ingeniør fra datalinjen på Oslo Ingeniørhøgskole og har en supplerende uddannelse i projektledelse fra Høgskolen i Oslo.

Lindås har bred IT- og ledelseserfaring fra både konsulentbranchen og fra store industrikoncerner. Han har arbejdet meget med modernisering og professionalisering af IT-funktioner – de seneste år med særligt fokus på digitalisering og effektivisering knyttet til ERP og cloudtjenester. Han har også betydelige kompetencer inden for server- og brugersikkerhed samt sikring af netværk og cloudtjenester.

— Jeg er glad for at få Ronny med på holdet. Han har solide kompetencer og erfaring, der kan bidrage til at styrke GK's videre arbejde med IT-strategier, IT-sikkerhed samt digitalisering af arbejdsprocesser og tjenester, siger Toril Marie Ås, der er koncerndirektør for finans og IT i GK Gruppen.

— GK er på en spændende rejse med ny strategi og klare mål, hvor IT spiller en vigtig rolle som værktøj og tilrettelægger i forhold til, at GK når sine forretningsmål. Jeg glæder mig til at tage hul på arbejdet og sammen med dygtige kolleger i GK's IT-funktion bidrage til, at GK har en optimal applikations- og infrastrukturportefølje, der støtter forretningen på en effektiv og god måde, siger Lindås.

Han tiltrådte stillingen den 1. maj og haver kontor i hovedkontoret på Ryen i Oslo.​