GK fornyer samarbejdsaftale med Røde Kors

5. oktober 2022
GK har været stolt over at støtte for Røde Kors’ humanitære arbejde gennem mange år, og samarbejdsaftalen er nu forlænget frem til 2024.

GK har støttet Norges Røde Kors' arbejde siden 2005 med blandt andet at sikre vand- og sanitetsforhold i flygtningelejre. Via projektet "Vand for livet" bidrager GK med betydelige økonomiske midler, så Røde Kors kan sikre bedre adgang til rent vand for flygtninge og sørge for, at de kan opretholde en god hygiejne og dermed reducere udbrud af smitsomme sygdomme.

Den nye samarbejdsaftale indebærer, at GK fortsætter sin årlige støtte, der Røde Kors vil benytte i arbejdet for at nå tre store samfundsmål: Redde liv, skabe en tryg opvækst og et liv i værdighed.

— GK's mission er at bygge bæredygtige samfund til kommende generationer. Vi må tage ansvar, både fordi vi vil, og fordi vi kan. Røde Kors udfører et afgørende vigtigt arbejde nationalt og internationalt, som vi har støttet i mange år, og det var helt naturligt for os at fortsætte samarbejdet. De seneste år har vist os, hvor urolig, usikker og til tider grusom verden kan være. Humanitære organisationer som Røde Kors viser gang på gang, at deres arbejde redder liv og øger sundheden, og det ønsker GK at støtte, siger Kim Robert Lisø, koncernchef i GK.

Grete Thorsen.png
Grete Thorsen, markedschef for erhvervsliv og samfundsansvar i Norges Røde Kors

Røde Kors er en af verden’s største, frivillige humanitære organisationer, der er til stede for mennesker, som har brug for støtte og hjælp.

— Røde Kors er utroligt taknemmelige for det mangeårige partnerskab med GK. Den nye aftaleperiode giver os større mulighed for at give sårbare mennesker en bedre hverdag, både i Norge og internationalt. De seneste år har vist os, at vi lever i en uforudsigelig verden. At have gode partnere, som vi kan møde fremtidige behov sammen med, er helt afgørende. Sammen gør vi en forskel, siger Grete Thorsen, som er markedschef for erhvervsliv og samfundsansvar i Norges Røde Kors.