Toril Marie Ås bliver ny CFO i GK Gruppen

3. juni 2020
Toril Marie Ås (50) bliver ny koncerndirektør for Finans & IT (CFO) i GK Gruppen og får det samlede ansvar for GK Gruppens økonomi- og finansstyring i Skandinavien. Hun tiltræder stillingen den 8. juni 2020.

Ås er uddannet civiløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø og har derudover en Master of Science i Management fra London Business School. Hun har lang og varieret erfaring fra forskellige lederstillinger på økonomi- og finansområdet og kommer til GK fra en stilling som CFO hos Navamedic ASA. Derudover har hun blandt andet været CFO for Telenors medie- og indholdsdivision, Telenor Media Invest, samt direktør for forretningsområdet Corporate Functions and Group Activities hos Telenor.

– Torils brede erfaring fra børsnoterede virksomheder og hendes spidskompetence inden for finans og forretningsudvikling vil bidrage til at løfte os som virksomhed. Toril er en velinformeret, modig og ambitiøs leder med solid international erfaring, siger GK Gruppens koncernchef Kim Robert Lisø.

Toril Marie Ås får det strategiske og operative ansvar for GK Gruppens økonomi- og finansstyring på tværs af samtlige lande og vil i tæt samarbejde med koncernchefen, landecheferne og de øvrige stabsfunktioner blive en vigtig rådgiver og støtte i arbejdet med at realisere GK Gruppens nye koncernstrategi.

– GK Gruppen er en virksomhed med stor kompetence og gode, fremtidsrettede klimatekniske løsninger, som vil være vigtige og rigtige for samfundet i lang tid fremover. Jeg ser frem til at skabe en professionel skandinavisk finansfunktion sammen med mine nye, dygtige kolleger, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af teamet i en spændende koncern, som både vil udvikle sig og træffe ansvarlige valg fremadrettet, siger Toril Ås.

Ås skal indgå i GK Gruppens koncernledelse og rapportere til koncernchefen. Hun tiltræder stillingen den 8. juni 2020 og har sin daglige gang på hovedkontoret i Ryen i Oslo.