Teknisk drift

Kontaktperson

Lars Sjørring

Regionsdirektør / Eksisterende byggeri

T: +45 20 13 79 40 E: Lars.Sjorring@gk.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Lars

De tekniske systemer i bygninger er komplekse og tæt integrerede. Alt teknik i bygninger kræver løbende opfølgning og justering for at sikre fuld oppetid.

Manglende vedligeholdelse kan blive stor omkostning. Ikke kun af hensyn til energieffektivitet, men også med tanke på de følgeskader som uventede driftstop kan medføre. Hos GK sørger vi for, at ventilation, varmesystem, lysstyring, ladestationer, varmepumper, vandvarmere og andre tekniske anlæg fungerer optimalt. Det betyder, at de virker til enhver tid og med lavest mulige energiomkostninger.

Samtidig følger vi vedligeholdelsesprogrammerne og opfylder myndighedernes krav. Vi sørger for, at I som kunder ikke behøver været optaget af teknikken, men resultaterne. Vores teknikere driver jeres anlæg, så I kan bruge tiden på at fokusere på din virksomhed.

Som specialister indenfor teknik og energi - og med indsigt i de installerede systemer - kan vi give præcise anbefalinger til nødvendige opgraderinger og energieffektiviserende tiltag. Det kan hurtigt betale sig.

GK’s driftscentral – vi påtager os alt

Vores driftscentral overvåger bygninger over hele landet via internettet. Opdager vi en fejl eller uregelmæssigheder, kontakter vi dig med det samme og sender en tekniker ud fra én af vores nærmeste afdelingskontorer. Som kunde skal du føle dig tryg ved at have os som samarbejdspartner - og vi følger op og tager hånd om teknikken på den mest hensigtsmæssige måde.

Vores ingeniører analyserer også energiomkostninger og vurderer, hvorvidt der er tiltag, som kan sikre, at anlægget bevares bedre.

Driftscentralen sammenligner og analyserer data fra en række tekniske installationer. Der er ingen begrænsninger for, hvilken teknologi og hvilke systemer vi kan drifte, så længe vi får tilgang til driftsdata via internettet.

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed inden for følgende serviceområder: 

  • Køle- og fryseanlæg
  • Ventilationssystemer
  • Varmepumper
  • Elektrisk lys og varme
  • Adgangssystemer
  • Energimålere
  • …og alle andre installationer som er koblet på internettet.
     

Vil du vide mere?

Når vi har ansvaret for helheden, kan vi planlægge effektivt og sende de rette kompetence ud i rette tid. Som kunde er I sikret funktionelle systemer til enhver tid og til forudsigelige omkostninger. Samtidig kan vi sammenligne bedste praksis mellem forskellige kunder og deraf komme med gode råd til, hvordan teknikken kan udvikles. Det er effektivt for os og effektivt for jer.

Kontakt din kundekontakt eller send en mail via post@gk.dk for en samtale og et uforpligtende tilbud. 

Læs også:

Grzegorx Rakoczy jobber i rørvirksomheten i GK og Knut-Olav Bjørgum som servicetekniker i Inneklima
Service og vedligehold
Læs mere