Bæredygtige byggerier styres i skyen

Udviklingen af smarte bygninger og fokus på energieffektivitet gør det stadig vigtigere at få et helhedsorienteret overblik over alle tekniske installationer i bygningen. GK Cloud er en af landets førerende løsninger for behov tilpasset og forudsigende vedligeholdelse af bygningen på en unik, skybaseret teknologiplatform.

GK Cloud er specielt tilpasset drift, overvågning og analyse af tekniske installationer i bygninger og byggeporteføljer. Driftsdata kan hentes fra stort set alle typer SD-anlæg eller overvågningssystemer og samles i en enkelt grænseflade som er tilgængelig fra både PC, tablet og mobil.

Censorer og tingenes internet (ioT) har bidraget til, at alt fra pumper, ventilationsanlæg, lysstyring og adgangskontrolsystemer til temperatur, fugtighed og pludselige spændingstab kan overvåges fra apps. Det er imidlertid først når dette samles i et overskueligt helhedsbillede at de virkelige gevinster kan realiseres. GK Cloud gør det enkelt at holde overblikket over al teknik i bygningen og bidrager til en forudsigelig, stabil og energirigtig drift af de tekniske installationer.

GK Cloud er tilgængelig fra tablet eller mobil. Aflæs værdier, ryd ud i fejl og foretag nødvendige justeringer direkte fra tekniske rum eller et helt andet sted.

I dagens digitale samfund stilles der krav til tilgængelighed og hastighed når det gælder bygningsautomatik. Nye funktioner kobles sammen, kontrol sker via apps og dataene lagres i skyen. Med vores skybaserede tjeneste, GK Cloud, kan du kontrollere og overvåge din ejendom og samtidig optimeres driften af ventilation, opvarmning, nedkøling, belysning og energiforbrug. Tjenesten er omkostningseffektiv, og hele bygningen eller ejendomsporteføljen kan styres via apps på telefonen eller tabletten.

Forebyggende vedligeholdelse er fremtiden

GK er markedsleder inden for bygningsautomatik. Med GK Cloud tager du et stort skridt når det gælder digitalisering, som er en forudsætning for at kunne tilbyde forskellige tjenester som vil være vigtige i fremtiden.

Byggebranchen er i konstant udvikling når det gælder vedligeholdelse og service. Historisk set har der været investeret meget i manuel overvågning, hurtig service og vedligeholdelse når det er nødvendigt, dvs. når ting er stoppet med at fungere.

I fremtiden handler det om at rette fejl før de opstår, og det kommer til at ske ved hjælp af sensorer, dataindsamling og smarte algoritmer. Nogen kalder det for tingenes internet, for os handler det om forebyggende vedligeholdelse. Vores mål er at kunne tilbyde dig og din virksomhed de bedste og mest omkostningseffektive tjenester i fremtiden – på en smart måde.

Hvorfor bruge GK Cloud?

Du har altid adgang til SD-anlægget og kan nemt overvåge og kontrollere systemet via en app på mobilen eller tabletten.

Du behøver ikke at tænke på at sikkerhedskopiere data – det hele er lagret trygt i skyen.

Løsningen kan nemt tilpasses dine behov og vi arbejder kontinuerligt med softwareudvikling.

Omkostningseffektivt – du behøver ikke at investere i infrastruktur såsom separate servere, dyre skærme i kontrolskabene osv.

Løsningen har et meget højt sikkerhedsniveau med integreret beskyttelse imod indtrængen og fremskreden kryptering.

Vores eksperter har indgående kompetence i bygningsautomatik og er eksperter i langsigtet vedligeholdelse af bygninger som giver optimal energi- og klimaydelse.

Læs også:

Bygningsautomatik
Læs mere
Møte - Torgeir Spets og Hege Myrdal Engebretsen
Energirådgivning og -ledelse
Læs mere

Nysgerrig om GK Cloud?