Svømmehallen Klosterbakken

Forvandlingen fra "gammel skude" til ny flot tidsvarende svømmehal med wellness.

Klosterbakkens svømmehal i Odense er meget populær og elsket blandt publikum. Den gamle bygning er fra 1938 og den har længe været moden til en gennemgribende renovering. Bassinet og den omkringliggende beton var ved at smuldre væk - noget måtte gøres.

Ud over at facelifte den gamle skude i flot stil, har kommunen også valgt at etablere en "kur"balkon så byens borgere har mulighed for at supplere en svømmetur med lidt wellness-luksus.

For GK's vedkommende har ventilationsprojektet været en spændende udfordring idet den gamle bygning ikke gav megen plads til de mange nye ventilationskanaler og aggregater. Oprindelig har ventilationen været uden varmegenvinding og derfor ikke så pladskrævende. I samarbejde med Teknologisk Institut har GK integreret nye og tidssvarende ventilationsaggregater med varmegenvinding. Der har været et utal af ændringer undervejs, da den gamle bygning konstant bød på uventede overraskelser. Alle udfordringer, som overraskelser, er blevet mødt med gåpåmod og godt humør fra alle montører - og samarbejdet mellem Odense Kommune, Teknologisk Institut og OBH Gruppen har været en fornøjelse.

Vi er nu alle tæt på målet og medio oktober 2011 forventes Klosterbakkens Svømmehal at åbne for offentligheden.

FAKTA

Projekt: Renovering af svømmehal og nu med wellness afdeling
Areal: Kælder, stueetage og 1. sal
Hovedentrepenør: Jorton
Bygherrer: Odense Kommune
Arkitekter: White arkitekter
GK Entrepriser: Ventilation
Tid: Færdigrenoveret og klar til åbning medio oktober 2011                            

Custom sub menus