Hotel Scandic Sydhavn

GK på unik opgave i Sydhavnen.

Hotel Scandic i Sydhavnen er et meget populært konferencehotel.

Det super moderne konferencehotel ligger blot 15 min. fra Københavns lufthavn og tæt på flere af Københavns mange seværdigheder som bla. Tivoli. Belliggenheden giver ligeledes hotellet mange overnattende turister. Så set i lyset af stigende efterspørgsel på bla. konference- og mødefaciliteter begyndte man i 2010 en større udvidelse af hotellet.

I tæt samarbejde med hovedentreprenøren - KPC - gik GK Danmark, i december 2010, igang med tilbygningen af 103 værelser, 3 konferencesale og 11 mødelokaler.

Mere køling end normalt

Normen siger, at man ved udetemperaturer på 27 gr - og en relativ fugtighed på 55% - skal overholde 22 gr indendøre, men Scandic ønsker at opnå de 22 gr ved udetemperaturer på 31 gr. Det øger i realiteten kølemængden med 30-40%. Så ifølge projektchef Erik Hartung stiller det enormt store krav til udførelsen af køleanlægget og ikke mindst til armaturet, fordi man skal kunne indstille skovlene meget nøjagtigt, så de dirigerer luften den rigtige vej og rammer lige præcis det sted i rummet, hvor man ønsker det.

Opgaven har været en spændende udfordring og GK Danmark har leveret til kundens fulde tilfredshed!  

FAKTA

Projekt: Scandic Hotel Sydhavn
Areal: Udvidelse med 103 ekstra værelser, 3 store konferencesale og 11 mødelokaler
Hovedentreprenør: KPC A/S
Arkitekt: AK83 Arkitektkontoret A/S
Ingeniør: Midtconsult A/S
GK Entrepriser: ventilation, VVS, Sprinkler, Køling, CTS
Byggeperiode:  2010 - 2011

 

Custom sub menus