Historien om GK Danmark

GK Danmark er en del af GK Gruppen AS, som er èn af Skandinaviens førende indeklimakoncerner.

I 1991 stiftes Ventilationsgruppen - med fokus på Ventilationsentrepriser

Ventilationsgruppen startede i Odense med det formål, at levere ventilation på Fyn.

Ventilationsgruppen dækkede et behov blandt totalentreprenører og bygherrer for et firma med bredt indeklima-teknisk know how, projekteringskompetence og evne til at koordinere og udføre store komplicerede byggerier.

Kolding og Københanvn

Succes'en og efterspørgslen medførte, at ventilationsgruppen i løbet af 90’erne etablerede afdelinger i andre udvalgte geografiske områder og herunder i Kolding og København. Samtidig udviklede Ventilationsgruppen et ventilations-servicekoncept og kunne dermed betjene kundernes ventilationsanlæg fra nyanlæg over service- og vedligehold frem til renovering eller udskiftning.

Fra år 2000 og frem lagde Ventilationsgruppen an til at blive landsdækkende indenfor både nyanlæg og service og udarbejdede en flerfaglig strategi.

I 2005 blev Ventilationsgruppen købt af den norske indeklimakoncern GK Gruppen AS. Herved blev Ventilationsgruppen det danske moderselskab for GK’s danske aktiviteter og vækstscenariet blev udvidet til at omfatte fagene ventilation, køling, VVS og automatik.

Ventilationsgruppen er hermed blevet en del af Skandinaviens ledende indeklimakoncern, der omfatter ca. 1750 medarbejdere og repræsenterer en omsætning på ca. 2,8 mia. NOK.

Skifter navn

I 2010 skifter GK Ventilationsgruppen navn til GK DANMARK.

I Danmark har GK i de sidste 5 - 7 år oplevet en stærk vækst, som er baseret på både organisk vækst og opkøb af virksomheder. Herved har virksomheden udvidet fagbredde og geografisk repræsentation markant og gjort virksomheden landsdækkende via et stærkt net af filialer.

GK Ventilationsgruppen har således udviklet sig fra at være en ren ventilationsvirksomhed til en landsdækkende flerfaglig virksomhed, der tilbyder ydelser og leverancer inden for vvs, sprinkling, køl, bygningsautomatik, tyveri- og brandalarmer. 

Custom sub menus