Konsernstyret er øverste ansvarlig organ for GK Gruppen.
John-Erik Karlsen, bestyrelsesformand

John-Erik Karlsen (f. 1955) er hovedejer i GK Gruppen og har været bestyrelsesformand siden 2009. Han er uddannet civilingeniør fra University of Colorado Boulder og startede som projektleder hos GK i 1985. Han har haft flere ledende stillinger i virksomheden, blandt andet afdelingsleder, områdeansvarlig og ansvarlig for arbejdsmiljøarbejde, men fra 2020 har han fokuseret på sit hverv som bestyrelsesformand. 

Kaare M. Krane, næstformand

Kaare M. Krane (f. 1953) har været medlem af bestyrelsen i GK Inneklima/GK Norge/GK Gruppen siden 1997 og næstformand siden 2009. Krane er uddannet civiløkonom fra Handelshøyskolen BI og har erfaring fra både bank-/finansverdenen og ejendomsbranchen og er i dag daglig leder af IFM Immobilien AG. Han har siddet i flere ledende stillinger i ejendomsrelaterede virksomheder, bl.a. T. Klaveness Eiendom, Orkla Finans og Catella, og har bred erfaring med bestyrelsesarbejde, bl.a. som bestyrelsesformand i Usbl (2015-2019) og IFM Immobilen AG (2012-2018) og bestyrelsesmedlem i Multiconsult (2014-2015) og Furuholmen Eiendom (2013- ).

Amund Skarholt, bestyrelsesmedlem

Amund Skarholt (f. 1948) har været bestyrelsesmedlem i GK Norge/GK Gruppen siden 2012. Han har gennem 14 år bestredet forskellige stillinger i IBM-koncernen og siddet i koncernledelsen i Securitas i 12 år. Han har også været administrerende direktør i Tomra og i Bravida. Skarholt er bestyrelsesformand i Avarn Security (tidligere Nokas) og SOS International og har derudover en række andre bestyrelsesposter, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Sector Alarm.

Arne Ramberg, bestyrelsesmedlem

Arne Ramberg (f. 1950) har været bestyrelsesmedlem i GK Norge/GK Gruppen siden 2014. Ramberg er statsautoriseret revisor fra Norges Handelshøyskole og har en baggrund som partner i Forum Touche Ross (senere Deloitte) (1979-1985) og partner i Ernst & Young (1986-2012). Han er i dag Managing Partner i Arco Nor AS, som rådgiver virksomheder. Ramberg arbejder som konsulent for flere bestyrelser og virksomheder i Skandinavien og bestrider desuden en række bestyrelsesposter. Han har skrevet fagbøger om regnskab, skat og moms i Norge.

Birte K. W. Sjule, bestyrelsesmedlem

Birte Kristine Wulfsberg Sjule (f. 1978) har været bestyrelsesmedlem i GK Gruppen siden 2018. Sjule er uddannet civilingeniør inden for industriel økonomi og teknologiledelse fra NTNU og er administrerende direktør i Sporveien Trikken AS. Hun har tidligere været koncerndirektør for strategi hos Sporveien, konsulent hos Rokade (nu KPMG) og projektplanlægger hos Aibel. Sjule sidder i flere bestyrelser i Sporveien-koncernen.