Kan du lede et hold teknikere, samtidig med at du etablerer og bibeholder nye kunderelationer? Så er det dig, vi mangler til en ansvarsfuld stilling med stor indflydelse i hverdagen og masser af udviklingsmuligheder.

Bliv en del af GK Danmark VVS i Aarhus
Vi udfører sprinkler og VVS-opgaver med fokus på god kvalitet og service, da kundetilfredshed er altafgørende for vores virksomhed. Vi har en god kundebase i Aarhus, og vi har nok at se til.

Du sørger for en velfungerende hverdag   
Du bliver tovholder for et hold af teknikere og deres arbejdsopgaver inden for VVS- og sprinklerservice. Samtidig er du ansvarlig for at gøre kunderne opmærksomme på de services, vi tilbyder.
Mere specifikt har du til opgave at:

  • Fokusere på opsøgende salg til erhvervskunder, mens du samtidig bibeholder kontakten til eksisterende kunder
  • Håndtere servicekontrakter og kalkulationer for både VVS- og gerne også sprinkleropgaver
  • Ansvarlig for serviceafdelingens økonomi overfor afdelingschefen.
  • Varetage udførelsen af mindre, tværfaglige opgaver i samarbejde med andre interne afdelinger.

Du får medbestemmelse og ansvar
Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi oplever stor kundeefterspørgsel i Aarhus inden for VVS- og sprinkleropgaver. Det giver dig rig mulighed for at sætte dit aftryk på denne stilling, afdelingen og firmaet. Derfor er det vigtigt, at du går til jobbet med et utvivlsomt gåpåmod og en solid arbejdsomhed. Du får ting til at ske og bidrager til en større en solid fremtid for GK Danmark VVS.

Ambitiøse kolleger i et komfortabelt arbejdsmiljø  
Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst team der arbejder inden for forskellige tekniske felter. Vi har et uformelt kontormiljø, hvor alle bidrager til den gode stemning. Her tror vi på en flad ledelsesstruktur, og derfor bliver nye idéer og inputs værdsat og hørt. Derudover prioriterer vi at dygtiggøre vores ansatte.

Erfaring og tekniske færdigheder
Du er måske uddannet VVS-installatør eller har en teknisk uddannelse med installatøroverbygning. Samtidig har du gerne nogle års erfaring som serviceleder og ved derfor, hvad jobbet indebærer. Derudover forventer vi, at:

  • Du har erfaring med opsøgende salg og kundekontakt, og at du er serviceminded.
  • Du har solid erfaring med VVS-installationer. Måske også kendskab til sprinkleropgaver, men hvis ikke, giver vi dig en grundig oplæring.
  • Du har overbevisende formidlingskompetencer i både skrift og tale, og du besidder gode IT-kundskaber.
  • Du er selvsikker omkring din tekniske kunnen og viden og kan derfor fungere som faglig sparringspartner og vejleder for teknikerne, hvis de får brug for det.

Interesseret?
Vi kalder løbende til samtaler, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Kontakt Morten Birk på 24483430 eller send dit CV til morten.birk@gk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om GK Danmark
GK Danmark leverer indeklimaløsninger til nybyggeri og eksisterende byggeri og som en del af GK Koncernen mestrer vi de redskaber, der gør os til en oplagt samarbejdspartner – fra idéskitser over projektering, opbygning af komplicerede tekniske anlæg og frem til udførelse af pålidelig service.

Lær GK at kende

GK er Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installationer og rådgivning, som bidrager til væsentlige energi- og miljøgevinster i kombination med optimal komfort for bygningens brugere i hele bygningens livscyklus.