Vil du være med til at drive branchen fremad ved at skabe de mest innovative og bæredygtige projekter? Kan du skabe god teamspirit og sikre, vi leverer de entrepriser, vi har aftalt? Så har vi stillingen til dig!

Vi søger erfaren og dynamisk Projektchef til vores PMO-afdeling i København, som arbejder med styring af tværfaglige teknikentrepriser. Som Projektchef vil du blive en værdifuld medspiller på GKs vækstrejse, og du bliver en værdsat del af et engageret og dedikereret team med et fagligt stolt og kompetent bagland, som du kan trække på og få fuld støtte fra.

Hos GK sætter vi fokus på udvikling. Derfor har vi vores egen GK-skole, hvor vi prioriterer uddannelse og vidensdeling for at opretholde vores position som den mest klimaambitiøse virksomhed i branchen.

Er du vores nye PMO Projektchef?

Kan du skabe god teamspirit og sikre, vi leverer den vare, vi lover? Så har vi stillingen til dig. Send en ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du vores nye PMO Projektchef?

Kan du skabe god teamspirit og sikre, vi leverer den vare, vi lover? Så har vi stillingen til dig. Send en ansøgning i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Som Projektchef hos GK vil du få mulighed for at arbejde selvstændigt med både store og mindre tværfaglige opgaver. Du vil være ansvarlig for den samlede entreprise og skal lede et fælles team samt have den direkte kontakt med kunden. Samtidig er du ansvarlig for at styre, planlægge og skabe et effektivt og positivt teamsamarbejde i tæt samarbejde med dine kolleger – altid med fokus på at levere den gode kundeoplevelse og være et klimaforbillede.

Vil du udvikle branchen, GK og dig selv ? Så glæder vi os til at byde dig velkommen til team GK!

Dine arbejdsopgaver omfatter

  • Overordnet styring af tværfaglige teknikentrepriser, hvor du står i spidsen for opgaven.
  • Direkte kontakt med kunden som repræsentant for GK`s fælles team.
  • Deltagelse i tværfaglige entrepriser fra projektering og udførelse til aflevering af det færdige projekt.
  • Budget og økonomistyring af dine egne projekter.

Om dig

Vi forventer, du har solid erfaring inden for projektledelse og ledelse generelt. Du skal have en byggeteknisk baggrund med erfaring fra styring af større entrepriser, hvor du har samarbejdet tæt med bygherre, entreprenør og rådgiver.

Du er målrettet og har evnen til at skabe resultater. Med dit naturlige drive og din tillidsvækkende og empatiske personlighed formår du at motivere dit team til at yde deres bedste. Du er desuden en stærk kommunikator med gode forhandlingsevner og er komfortabel med at arbejde på alle niveauer. Struktur og arbejde i faste systemer er en naturlig del af din tilgang til arbejdet.

Vi tilbyder

  • En flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • En selvstændig stilling i en spændende virksomhed med sund økonomi samt sunde visioner.
  • Du får medindflydelse og mulighed for at sparre med kompetente kolleger samt udvikle dig og avancere internt, hvis du gør det godt.
  • Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.
  • For yderligere kontakt / ansøgning

For yderligere kontakt / ansøgning

Send din ansøgning samt CV til Kim.Kruse@gk.dk Ved eventuelle spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Kim Kruse Hallengreen på tlf: +45 40387978.

Job i GK

Team GK | Handlinger der tæller

Som medarbejder i GK bidrager du til at gøre en forskel. For det er ikke tanken, der tæller, men vores handlinger. Det er den enkeltes indsats, der gør, at vi sammen har succes og leverer godt. Sammen bruger vi vores styrker, både som mennesker og kolleger. Vi arbejder ikke altid på samme opgave, men vi er altid ét team.

EB-film-thumbnail

Lær GK at kende

GK er Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installationer og rådgivning, som bidrager til væsentlige energi- og miljøgevinster i kombination med optimal komfort for bygningens brugere i hele bygningens livscyklus.

Team GK. Handlinger der tæller.