Service - Enkelt fag

GK Service råder over en landsdækkende serviceafdeling, der leverer tekniske serviceydelser indenfor VVS, ventilation, køl, automatik samt brand- og tyverisikring.

Serviceafdelingen er en moderne og veludstyret organisation, hvis fornemste opgave er at levere alle former for teknisk service. Vi tilbyder helhedsrådgivning, førende teknologi og en lang række smarte løsninger, der bidrager til betydelige energi- og miljøgevinster kombineret med optimal komfort for bygningens brugere.

Da vi er repræsenteret lokalt i hele Danmark har vi fordelen ved et bredt supportapparat med teknisk ekspertise på højeste niveau. For dig som kunde betyder det, at vi er tæt på dig – vi er der, når I har brug for os. Og vi er tilgængelige døgnet rundt alle årets dage.

Bestil et gratis servicetjek og få optimeret servicen på dit ventilationsanlæg

Erfaringerne viser at mange virksomheder i erhverv & industrien kan opnå besparelser på op til 35% på driften ved at optimere ventilationsanlægget. Konsekvensen er årlige millionbesparelser på driften samt et markant forbedret indeklima.

Ventilationsanlæg, der ikke løbende justeres til jeres behov, kan blive dyre at anvende i drift, og i værste fald leveres der en forkert ventilering. Det skyldes enten interne faktorer som ombygning/ændret brug af lokaler - eller eksterne faktorer, som adgang til ny og mere effektiv-/specialiseret ventilationsteknologi samt ny viden om at kombinere teknologier fra flere producenter mere effektivt samtidig.

Ventilationsservice består grundlæggende af to adskilte dele:

  1. Service på eksisterende anlæg, så som udskiftning af filtre etc.
    Her sikres du driftsstabilitet, ventilering i forhold til det løsningen er bygget til med stabile oppetider.
    Dette er typisk en opgave, der kan gennemføres af en tekniker.

 

  1. Service på anlægget, så det løbende kan tilpasses til dit behov.
    Her får du en løbende vurdering af de justeringer, der giver dig den bedste drift. Dette giver dig mulighed for løbende at kunne optimere ventilationsløsningen til dit reelle behov.
    Dette er typisk en opgave, der kan gennemføres af rådgivende ingeniører med speciale i ventilationsanlæg og optimering af indeklimaløsninger.

Hvis du har et ventilationsanlæg, der er bare et par år gammelt, kan du sikkert allerede nu opnå betydelige optimeringsgevinster på både driftsomkostninger og indeklima.

Servicetjekket er relevant for dig som enten ikke har en serviceaftale på dit anlæg, eller at du har en serviceaftale, som kun dækker service på eksisterende anlæg.

Når du bestiller et gratis servicetjek finder vi en specialist, som kommer med et gratis bud på de umiddelbare optimeringsgevinster du kan opnå med din virksomheds behov, samt, hvordan den optimale serviceløsning kan se ud for jer.

 

Bestil servicetjek her

EN SERVICEAFTALE MED GK DANMARK GIVER DIG MANGE FORDELE:

• Optimal drift af det tekniske anlæg

• Bedre effekt - bedre klima, temperatur og energiudnyttelse

• Lavere energiforbrug

• Længere levetid på dele og anlæg

• Forudsigelige omkostninger

Fordelen for dig som kunde er at, du altid ved, hvem du skal ringe til. Og du er garanteret det samme høje serviceniveau på dine tekniske anlæg.

Kontakt os på

Danmark               +45 66 14 23 12 eller på mail

Custom sub menus